Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με χτυπούσαν αλύπητα»

Ο διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιάννης Σίμος, περιγράφει όσα έζησε στη Μυτιλήνη, στο περιθώριο του αγώνα με την Καλλονή.

Ο Γιάννης Σίμος μίλησε στην ιστοσελίδα goalpost.gr σχετικά με το ξύλο που δέχτηκε στη Μυτιλήνη στο ματς με την Καλλονή. Δήλωσε πως όλα ήταν προκανονισμένα και ότι τίποτα δεν πρόκειται να φρενάρει την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λίγκα.

«Με βοήθησε ο Άγιος Ραφαήλ και έζησα μέσα από την κόλαση της απίστευτης αλητείας».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Έζησα την πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου. Πίστευα πως δεν θα βγω ζωντανός. Με βοήθησε ο Άγιος Ραφαήλ και έζησα μέσα από την κόλαση της απίστευτης αλητείας που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Γιατί οι «φουσκωτοί» επέλεξαν εσένα και όχι κάποιον άλλον;

«Επειδή από την προηγούμενη μέρα του αγώνα, όταν πληροφορηθήκαμε την απόβαση των «φουσκωτών» από την Αθήνα στη Μυτιλήνη, φώναζα πως δεν έπρεπε να μπει κανείς στο γήπεδο χωρίς άδεια από την ΕΠΟ και πως δεν θα ξεκινούσαμε σε διαφορετική περίπτωση τον αγώνα».

-Και την ημέρα του αγώνα;

«Οι φουσκωτοί που ήταν ήδη στο γήπεδο, μου διεμήνυσαν πως δεν προκειται να φύγω ζωντανός από το γήπεδο».

«Κατά την προσωπική μου γνώμη ήταν όλα κανονισμένα. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο και ζήτησα από τον παρατηρητή την κατάσταση με τα ονόματά τους και τον αριθμό αδείας τους από την ΕΠΟ, φυσικά δεν μου έδωσαν τίποτα. Αντίθετα οι «φουσκωτοί» που ήταν ήδη στο γήπεδο, μου διεμήνυσαν πως δεν προκειται να φύγω ζωντανός από το γήπεδο».

-Κι εσύ τι έκανες;

«Επέμενα, γιατί ήθελα να μην πειραχτεί ούτε μια ...τρίχα από τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα μας. Είμαι μάλιστα πολύ χαρούμενος που όλα τα παιδιά γύρισαν γερά στο Βόλο. Ο Αστυνομικός Διευθυντής μας διαβεβαίωνε από την προηγουμενη πως ο χώρος θα ήταν αποστειρωμένος και πως είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα».

-Και πως διαμορφώθηκε η κατάσταση;

«Βγάζοντας τα μαύρα φανελάκια της σεκιούριτι που φορούσαν όρμησαν εναντίον μας. Εκεί όταν βγήκαμε πηγαίνοντας προς το πούλμαν, όρμησαν εναντίον μου και με χτυπούσαν αλύπητα».

«Μετά το τέλος του αγώνα, η πόρτα προς τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Βόλου άνοιξε και οι «φουσκωτοί» βγάζοντας τα μαύρα φανελάκια της σεκιούριτι που φορούσαν όρμησαν εναντίον μας. Ο επικεφαλής της ασφαλείας μας, μαζί με μας καταφέραμε και τους απωθήσαμε. Αυτοί όμως μας περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια. Εκεί όταν βγήκαμε πηγαίνοντας προς το πούλμαν, όρμησαν εναντίον μου και με χτυπούσαν αλύπητα. Έζησα έναν πραγματικό εφιάλτη. Σ' αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές μου, έσπευσαν να με βοηθήσουν τα μέλη της διοίκησης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμπαράστασή τους. Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη της αποστολής με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Καραγιάννη, και τους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου για την ένθερμη συμπαράστασή τους στη μεγάλη μου περιπέτεια. Στις δύσκολες στιγμές είναι που μετράς ποιοι είναι οι φίλοι σου. Και η οικογένεια του Ολυμπιακού μου απέδειξε πως έχω πολλούς».

-Και η επόμενη μέρα;

«Επικοινώνησα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου και μου είπε πως όλα κύλησαν ομαλά και πως τα μέτρα ασφαλείας λειτούργησαν άριστα. Γι' αυτό συνεχίζω να φωνάζω πως όλα ήταν κανονισμένα».

«Σήμερα επικοινώνησα και πάλι με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου μα και με τον παρατηρητή για να εκφράσω εκ νέου τις έντονες διαμαρτυρίες μου. Και η απάντησή του πρώτου ξέρετε ποια ήταν; Πως όλα κύλησαν ομαλά και πως τα μέτρα ασφαλείας λειτούργησαν άριστα. Γι' αυτό συνεχίζω να φωνάζω πως όλα ήταν κανονισμένα από πριν. Όσο για τον Ολυμπιακό Βόλου: Είμαι υπερήφανος που ανήκω στην οικογένειά του. Η συσπείρωσή μας είναι τέτοια πλέον που κανένας «φουσκωτός» ή «μπράβος» δεν πρόκειται να φρενάρει την πορεία της ομάδας μας προς τη Σούπερ Λιγκ. Κόσμος, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και όσοι μοχθούμε γι' αυτή την ομάδα θα την ανεβάσουμε στην κορυφή. Το επόμενο ραντεβού μας είναι στο Πανθεσσαλικό στους αγώνες των πλέι-οφ».

Last modified onΤρίτη, 28 Μάιος 2013 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep