Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με παλμό στην Κατερίνη

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου θα δώσουν το σύνθημα για τη νίκη στην Κατερίνη. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου θα δώσουν το σύνθημα για τη νίκη στην Κατερίνη.

Εξασφάλισε και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού όσα είχε πάρει για το ματς με τον Πιερικό εξαντλήθηκαν και πλέον οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν από τη θύρα 5 του γηπέδου της Κατερίνης.

Με τον παλμό των οπαδών του, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχε ζητήσει η ομάδα και θα γεμίσουν την θύρα 5 του γηπέδου της Κατερίνης, ο Ολυμπιακός Βόλου θα ψάξει μόνο τη νίκη κόντρα στον Πιερικό. Η μάχη για τα εισιτήρια της απευθείας ανόδου δεν επιτρέπει απώλειες και η ομάδα του Βόλου έδειξε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης πως έχει το μέταλλο να παίρνει αυτό που θέλει.

Ο Μάριο Μπρέσκα παρότι έχει αιμάτωμα στην γάμπα ταξίδεψε για την Κατερίνη και θα φανεί την τελευταία στιγμή αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Στην αποστολή είναι ο Σπύρος Γόγολος που δεν είχε αγωνιστεί στη Ριζούπολη, ενώ οι τιμωρημένοι Ολίσε, Γενγκά και ο τραυματίας Κόμνος δεν βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα. Εκτός και οι Χατζηπαντελίδης, Μπακαγιόκο.

Στην αποστολή της ομάδας για την Κατερίνη ο Γιώργος Βαζάκας πήρε τους Κωστούλα, Πετκάκη, Σολάκη, Καπετάνο, Κατσιαρό, Καρρά, Πινδώνη, Τσιάτσιο, Γκίτκο, Σταυράκη, Μπολάτι, Ναντάγια, Ανέτε, Ογκουνσότο, Γκότοβο, Παλαιολόγο, Μπρέσκα, Γουσούλη, Γόγολο, Στογιάνοφ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για τα εισιτήρια ενημερώνει τους οπαδούς πως μπορούν να τα προμηθευτούν έξω από το γήπεδο της Κατερίνης. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια που διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ και τα γραφεία των οργανωμένων για τον αγώνα Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου εξαντλήθηκαν. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να εξασφαλίσει επιπλέον εισιτήρια τα οποία οι φίλαθλοι που θα μεταβούν στην Κατερίνη μπορούν να προμηθεύονται από το εκδοτήριο της Θύρας 5 του Δημοτικού Σταδίου Κατερίνης. Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να μετακινηθούν με λεωφορείο μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων "Austrian Boys".

Last modified onΣάββατο, 18 Μάιος 2013 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep