Καραγιάννης: «Μας κάνετε κακό»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, κατηγόρησε τα ΜΜΕ λέγοντας ότι με τη στάση τους κάνουν κακό στην «ερυθρόλευκη» ομάδα.

Ο Καραγιάννης πήρε το λόγο μετά το ματς με τα Ψαχνά και είπε: «Σε ένα συμβούλιο το οποίο κάναμε χθες ετέθη κάποιο θέμα που θέλω να σας πω. Πριν από κάποιες μέρες γράφτηκαν στα σάιτ διάφορες ανακρίβειες για την υπόθεση του κ. Γόγολου. Διαψεύστηκε οποιοδήποτε θέμα και πρόβλημα. Ο κ. Γόγολος είναι παίκτης της ομάδας και θα είναι πολύτιμη η βοήθεια του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Για το θέμα της αποχώρησης του κ. Πέτρου, αυτός ο αγώνας ποιος θα γράψει κάτι πρώτος, ή γράφει κάποιος πρώτος και όλοι οι άλλοι το αναπαράγουν χωρίς να πάρουν πληροφορίες, μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Αυτές τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές θέλω μόνο τη βοήθεια σας. Δεκαπέντε μέρες είναι. Για οποιοδήποτε θέμα μπορώ να σας πω εγώ τι ακριβώς ισχύει. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας και όχι να ασχολούμαστε με θέματα που δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανένας».
Νωρίτερα, δημοσιογράφος τού είπε ότι κάποια μέσα έχουν προνομιακή μεταχείριση. Ο Καραγιάννης απάντησε εκνευρισμένος, ωστόσο το φραστικό επεισόδιο σταμάτησε εκεί.

Last modified onΣάββατο, 11 Μάιος 2013 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep