Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάθος για «διπλό»

Ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου.

Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε πρόσφατα ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν και την ψυχή τους για να φύγουν με το τρίποντο από το ντέρμπι του Σαββάτου (20/04, 19:00 OTE Sport 3) με τη Νίκη Βόλου. Έχει χαρακτηρίσει κομβικό το ματς για την επίτευξη του στόχου της απευθείας ανόδου και αυτό δείχνουν να το έχουν καταλάβει και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δήλωσαν αποφασισμένοι να βγουν νικητές και να αυξήσουν τη διαφορά από τους «κυανόλευκους» στους επτά πόντους.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί, με τον Παντελίδη να παίρνει στη 19άδα τους Πινδώνη, Ολίσε που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Αντίθετα, ο Σπύρος Γόγολος είναι τιμωρημένος, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Χατζηπαντελίδης, Μπακαγιόκο, Στουρνάρας, Τσιάτσιος, Γουσούλης, Γαλάνης και Ρόκα.

Η αποστολή: Γκίτκος, Σταυράκης, Ογκουνσότο, Ολίσε, Ανιέτε, Μπολάτι, Γιενγκά, Στογιάνοφ, Μπρέσκα, Ναντάγια, Καπετάνος, Σολάκης, Καρράς, Κατσιαρός, Κωστούλας, Πετκάκης, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Πινδώνης.

Εν τω μεταξύ, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας μετέδωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε και εξασφάλισε 1.000 επιπλέον εισιτήρια, με αποτέλεσμα να έχει πλέον στη διάθεσή του 3.000 κομμάτια για τις ανάγκες των οπαδών του.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 15:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep