«Δεν έμεινα ευχαριστημένος»

Ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε μία από τις χειρότερές του εμφανίσεις από τότε που ανέλαβε ο ίδιος.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου: «Ήταν από τα πιο άσχημα παιχνίδια στην έδρα μας όσο είμαι στην ομάδα. Παρόλα αυτά και δεν αποκτήσαμε ρυθμό και δεν καταφέραμε να παίξουμε, όπως στα προηγούμενα ματς. Όμως κερδίσαμε. Είχαμε τον έλεγχο και ο αντίπαλος ήταν καλά στημένος.

Θα μπορούσαμε ν είμαστε πιο ουσιαστικοί και δεν κινδυνεύσαμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, που είναι πολύ σημαντικοί».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Σπύρος Γόγολος, είπε: «Δεν είχαμε καλή απόδοση , όμως θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά οργανωμένη ομάδα, που δεν κλείνεται πίσω. Κοιτάμε τα επόμενα ματς, το πρωτάθλημα είναι σε κρίσιμη καμπή και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα».

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep