Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εδραιώνεται στην τριάδα

Με τρίποντο στην Επανομή ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει ένα ακόμα βήμα απευθείας ανόδου.

Οι Θεσσαλοί χάρη στις δύο διαδοχικές νίκες κατάφεραν να αναρριχηθούν στην πρώτη τριάδα και, φυσικά, εκεί θέλουν να μείνουν. Για να γίνει αυτό θα πρέπει την Κυριακή (17/03) να περάσουν από το «Νίκος Σαράφης» και την έδρα της Επανομής με τρίποντο. Αν κάτι προβληματίζει, βέβαια, τον τεχνικό, Σάββα Παντελίδη είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Όπως τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου: «Θεωρείται δεδομένο απ' όλους - και από εμάς τους ίδιους - πως το παιχνίδι με την Επανομή, πρέπει να το κερδίσουμε. Αυτό που με προβληματίζει είναι το γήπεδο, το οποίο βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Το γήπεδο της Άμφισσας σε σχέση μ' αυτό της Επανομής, ήταν γήπεδο Champions League. Οι επιλογές παικτών θα πρέπει να γίνουν ανάλογα με το ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα σ' ένα τόσο άσχημο αγωνιστικό χώρο.

Από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Επανομή, κάθε ματς θα είναι «τελικός» για μας. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην 3η θέση όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Οι αντίπαλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Από την πλευρά μας θα πρέπει, τώρα που είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, να διατηρηθούμε στην πρώτη τριάδα, που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ».

Από την αποστολή αποκλείστηκε ο τιμωρημένος Γόγολος και οι Τσιάτσιος, Μπακαγιόκο, Στουρνάρας, Γαλάνης και Γουσούλης.

Η αποστολή: Γκίτκος, Σταυράκης, Σολάκης, Καπετάνος, Παλαιολόγος, Χατζηπαντελίδης, Κωστούλας, Πετκάκης, Γιενγκά, Στογιάνοφ, Ογκουνσότο, Ολίσε, Μπρέσκα, Ανιέτε, Μπολάτι, Ναντάγια, Κατσιαρός, Καρράς, Πινδώνης.

Last modified onΣάββατο, 16 Μάρτιος 2013 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep