«Κρατάμε χαμηλούς τόνους»

Καθοριστικής σημασίας τρίποντο χαρακτήρισε ο Σάββας Παντελίδης αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι η ομάδα του νίκησε τον πιο φορμαρισμένο αντίπαλο: «Αξίζουν συγχαρητήρια για την καθοριστικής σημασίας νίκη, στα παιδιά, τον κόσμο, τη διοίκηση. Μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο, τον πιο φορμαρισμένο, που στα εννιά παιχνίδια είχε τους πιο πολλούς πόντους. Δεν μας απείλησε σχεδόν σε καμία φάση μέχρι το 85’.

Μέχρι το 60’ ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση, θεωρώ ανεπίτρεπτο να είμαστε τόσο νευρικοί μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Γιατί το ποδόσφαιρο θα σε κάνει να το πληρώσεις. Κρατάμε το παιχνίδι μέχρι το 65’. Βάζουμε τις βάσεις για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Η ελληνική νοοτροπία είναι το πώς μπορείς να διαχειριστείς μία επιτυχία. Οι τόνοι έπρεπε να κρατηθούν και πρέπει να κρατηθούν τώρα που μπήκαμε στην προνομιούχο πρώτη τριάδα. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Πινδώνης σχολίασε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Μας αλλάζει επίπεδο αυτή η νίκη. Τα παιχνίδια είναι λίγα μέχρι το τέλος και πρέπει να κρατηθούμε με τη βοήθεια του θεού. Κάναμε πολύ μεγάλη νίκη, ειδικά στην έδρα μας, όπου έχουμε χάσει βαθμούς που δικαιούμασταν. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep