«Κατηφορικό γήπεδο μετά το 70’»

Το γκολ έλειπε από το ντέρμπι σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με την ΑΕΛ ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε. Ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να δώσουμε και την ψυχή μας. Θέλαμε το ντέρμοι για να το χαρίσουμε στον κόσμο που ήρθε στην Άμφισσα και γέμισε το γήπεδο. Παρά την προσπάθεια που κάναμε και τις τελικές που είχαμε, δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ίσως και δεδομένου του αντιπάλου, κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, δεν απειληθήκαμε καθόλου, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ , την ουσία του ποδοσφαίρου. Η ομάδα δείχνει μία εικόνα βελτίωσης και η εικόνα είναι μόνο προς τα πάνω».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα: «Στο παιχνίδι με την Καλλονή, σύμφωνα με την εμφάνισή μας από το 60’ και μετά, δεν μας άξιζε η νίκη. Σήμερα στο τελευταίο 20λεπτο νόμιζες ότι το γήπεδο ήταν κατηφορικό. Σίγουρα σε προβληματίζει το αποτέλεσμα, αλλά πρώτα η εμφάνιση. Όταν η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να παίζει καλά σε μεγαλύτερη διάρκεια, από ότι όταν πρωτοήρθα, σίγουρα σε γεμίζει αισιοδοξία. Η δουλειά μου είναι να βελτιωθεί και έτσι ο αντίπαλος δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα». Η αλλαγή του Ολίσε μας βοήθησε.

Ξέρετε ότι μπορεί να μας βοηθήσει στο κάθετο ποδόσφαιρο. Με 4-5 ημέρες αποχή και πρόβλημα στον προσαγωγό, δύσκολο να ξεκινήσει και να τελειώσει ένα παιχνίδι. Είχαμε τρεις φάσεις που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και δύσκολα ο αντίπαλος θα μπορούσε να κάνει κάτι».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Σπύρος Γόγολος, σχολίασε: «Θέλαμε να νικήσουμε για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς για τον κόσμο, που μας συμπαραστέκεται και εντός και εκτός έδρας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άδικο για εμάς το αποτέλεσμα, ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Θα πετύχουμε το στόχο μας. Το σημερινό παιχνίδι ήταν άτυχο για εμάς, δημιουργήσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα και κάποια από τα παιχνίδια θα μπορούσαμε να τα κερδίσουμε. Το πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κρατήσει τα θετικά στοιχεία και ο στόχος θα επιτευχθεί».

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep