Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ώρα αναρρίχησης

Ο Ολυμπιακός Βόλου χωρίς νέα προβλήματα στοχεύει στο «διπλό» στην Καβάλα.

Η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΛ Καλλονής δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό Βόλου να μείνει στην πρώτη τριάδα. Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, καλούνται να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα την Κυριακή (17/02) στο «Ανθή Καραγιάννη» απέναντι στην Καβάλα και υπό προϋποθέσεις μπορούν να αναρριχηθούν και να μπουν σε τροχιά απευθείας ανόδου.

Νέα προβλήματα δεν προέκυψαν, καθώς ο Μπολάτι παραμένει τραυματίας, το δελτίο του ανέτοιμου Ναντάγια δεν είναι έτοιμο, ενώ εκτός πλάνων έμειναν ξανά οι Ρόκα, Καρράς, Γκότοβος, Στουρνάρας και ο Γαλάνης.

Η 20άδα: Γκίτκος, Σταυράκης, Ολίσε, Ογκουνσότο, Μπακαγιόκο, Γιενγκά, Μπρέσκα, Ανιέτε, Στογιάνοφ, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Σολάκης, Καπετάνος, Πετκάκης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Γουσούλης, Γόγολος, Παλαιολόγος, Χατζηπαντελίδης.

Καραγιάννης «Προβοκάτορες…»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης τοποθετήθηκε σχετικά με τον τρόπο που ορισμένα ΜΜΕ παρουσίασαν την κλήση του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Χαρακτηριστικά σημείωσε: ««Ήταν προβοκατόρικο αυτό που γράφτηκε, γιατί η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Στις αρχές Ιανουαρίου, όταν περιήλθε στην κατοχή μας η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καταθέσαμε φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να πάρω εγώ προσωπικά την άδεια μετόχου.

Αυτός ο φάκελος ελέγχθηκε και τα δικαιολογητικά βρέθηκαν απόλυτα εντάξει. Στις 26 Φεβρουαρίου έχει οριστεί συνάντηση με τα μέλη της ΕΕΑ, για να γίνει η γνωριμία - καθώς αυτό απαιτεί το πρωτόκολλο - και να τελειώσει το θέμα.

Είναι τελείως διαφορετικό να καταθέτεις φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία να μην έχει στέγη τη συγκεκριμένη στιγμή και να βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης και να βάζουμε λυτούς και δεμένους, για να προκαλέσουμε εμείς τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ελέγξει το φάκελό μας, από το να βγαίνει προς τα έξω, ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και εγώ προσωπικά εγκαλέστηκα από την ΕΕΑ. Καμία, δηλαδή, σχέση με την πραγματικότητα.

Ο πόλεμος που δέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζεται. Δεν είμαι ρομαντικός, για να πιστέψω ότι ξαφνικά μας αγάπησαν όλοι, ξέρω ότι έχουμε εχθρούς, όμως η διοίκηση της ΠΑΕ έχει τον τρόπο και ξέρει να προφυλαχθεί».

Last modified onΣάββατο, 16 Φεβρουάριος 2013 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep