Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να γίνουμε πολύ καλή ομάδα»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σάββας Παντελίδης δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση στο Καυτανζόγλειο.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή ο Παντελίδης είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ήταν κακός αγώνας, με αρκετή νευρικότητα. Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες ήταν ισάξιες, αλλά εμείς πετυχαμε το γκολ.

Στη συνέχεια χάσαμε αρκετά λόγω της κούρασης. Δε κάναμε πολλά σωστά πράγματα και χάσαμε πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Θα πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό και δεν πρέπει μονό να αμυνόμαστε. Θα πρέπει να το περάσω στην ψυχολογία των παικτών μας, ώστε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που χρησιμοποιήσαμε το τρίτο στοπερ κλειδώσαμε την νίκη. Ήταν μεγάλη νίκη και θα μας δώσει βοήθεια για την συνέχεια. Εύχομαι στον Ηρακλή καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του».

Σχετικά με το πρωτάθλημα και τα φαβορί, ανέφερε: «Δεν κοιτώ την βαθμολογία και δεν κοιτώ τις άλλες ομάδες. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει πολλές διακυμάνσεις, εμείς από την 12η θέση βρεθήκαμε στην 5η θέση. Όλα είναι σχετικά».

Όσο για τον Ολυμπιακό Βόλου πρόσθεσε: «Έχουμε καλό ρόστερ, αλλά ακόμα δεν είμαστε πολύ καλή ομάδα. Αν ήμασταν περισσότερο ξεκούραστοι θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Ο Ηρακλής είχε δύο επιπλέον ημέρες να ξεκουραστεί».
Ο Μάριο Μπρέσκα τόνισε: «Σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Σπουδαία νίκη. Δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά νομίζω θα ανέβουμε κι άλλο στην συνέχεια. Κάναμε μεγάλη νίκη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Εχουμε πολλά παιχνίδι ακόμα, πρέπει να έχουμε δύναμη καρδιά και να κερδίσουμε όλα τα ματς αν θέλουμε να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ».

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep