Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νοκ άουτ Ολίσε, Μπολάτι

Χωρίς τους Εγκούτου Ολίσε, Ματίας Μπολάτι ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με τον Ηρακλή.

Οι Θεσσαλοί θα παραταχθούν την Τετάρτη (06/02) στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Γηραιό με φόρα από τις άνετες νίκες κόντρα σε Απόλλωνα (3-0) και Πιερικό (4-1). Θα είναι η πρώτη έξοδος με τον Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να αποδώσουν εξίσου καλά και μακριά από το Πανθεσσαλικό. Εκτός έδρας, άλλωστε, έχουν πανηγυρίσει μόλις μία φορά, απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Παντελίδης άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Εγκούτου Ολίσε, Ματίας Μπολάτι και τους Βαγγέλη Γκότοβο, Βαγγέλη Στουρνάρα, Μανουέλ Ρόκα, Βασίλη Γαλάνη. Αντίθετα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Ανιέτε, Τσιάτσιος. Έτσι, η αποστολή έχει ως εξής: Γκίτκος, Σταυράκης, Καπετάνος, Σολάκης, Γιενγκά, Μπακαγιόκο, Ανιέτε, Μπρέσκα, Ογκουνσότο, Στογιάνοφ, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Κωστούλας, Πετκάκης, Γουσούλης, Κατσιαρός, Καρράς, Γόγολος, Παλαιολόγος, Χατζηπαντελίδης.

Στα μεταγραφικά, συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης του ελεύθερου Χιλιανού επιθετικού που έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό Βόλου.

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 12:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep