Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει Καπετάνο ο Ολυμπιακός

Οι Βολιώτες είναι έτοιμοι να «χτυπήσουν» με την απόκτηση του Κώστα Καπετάνου.

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Κώστα Καπετάνου επιδιώκει να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τον τέως στράικερ του Άρη. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και αναμένονται εξελίξεις.

Παράλληλα, στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» την Πέμπτη (10/1) έδωσαν το παρών οι Βολιώτες επιχειρηματίες που απέκτησαν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, με τον εκπρόσωπό τους Δημήτρη Καραγιάννη να λέει στους παίκτες: «Σας πιστεύουμε, είστε οι καλύτεροι».

 

 

Μάλιστα, κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του Ολυμπιακού Βόλου, ΣΦΟΒ, Κόκκινη Ν. Ιωνία, Αργοναύτες, Lady's club, Οικονομικός Όμιλος, αναφερόμενοι στην αλλαγή ιδιοκτησιακού στην ομάδα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Χαιρετίζουμε τη μεγάλη συμφωνία για την αλλαγή της διοίκησης, όπου Όμιλος Βολιωτών και Αθηναίων επιχειρηματιών αναλαμβάνει τα ηνία του Ολυμπιακού. Συγχαίρουμε όλες τις πλευρές για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Πρώτον τον πρώην πρόεδρο κ. Μποτσιβάλη για τη γενναία του απόφαση και το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις και στο αίτημα των χιλιάδων οπαδών. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη, εκπρόσωπο των επιχειρηματιών, που μπήκε μπροστά και αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ήταν πριν την πολιτική δίωξη. Να ξέρει ότι θα είμαστε όλοι μαζί δίπλα του προσφέροντας στήριξη και συμπαράσταση και στα εύκολα και στα δύσκολα.

 

Τέλος συγχαίρουμε όλους τους οπαδούς και των 11 club που έδωσαν και αυτοί τον αγώνα τους, με τον δικό τους τρόπο, για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα μας. Η μεγάλη αντεπίθεση αρχίζει. Στέλνουμε το μήνυμα της συσπείρωσης και ενότητας. Η ομάδα μας, με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις, μπορεί την άνοδο. Χωρίς αλαζονεία και εγωισμούς, συνετά και ταπεινά, με δουλειά και στήριξη, σίγουρα θα βρεθούμε εκεί που ήμασταν και θα ξαναγίνουμε πάλι η κορυφαία επαρχιακή ομάδα. Την Κυριακή καλούμε όλα μας τα μέλη και τους φίλους μας στην Ανατολική Κερκίδα. Την Κυριακή παίζουμε με τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και το Πανθεσσαλικό (Παμβολιώτικο για μας) να ζήσει τις παλιές στιγμές, με τους χιλιάδες οπαδούς μας να στηρίζουνε όλοι μαζί για 90 λεπτά την αγαπημένη μας ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2013 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep