Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα καλύτερα και ας με αποδοκίμασαν»

Στις αποδοκιμασίες που άκουσε από μερίδα οπαδών του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε: «Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία. Ο Αστέρας στο α' μέρος έκανε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι σ' ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ, ενώ θα μπορούσε να είχε επιτύχει κι άλλο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Ισοφαρίσαμε, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και άλλες φορές. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο.
Πολύς κόσμος σήμερα έδειξε δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό μου. Όμως, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω πως μια μέρα πριν αποφασίσει η ΕΠΟ για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, είχα κάνει συνέντευξη Τύπου, αν και ήμουν προπονητής άλλης ομάδας και είχα στηρίξει τον Ολυμπιακό Βόλου γιατί θεωρούσα πως του γινόταν μια μεγάλη αδικία.
Εγώ κρατώ τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα στο Βόλο κι αυτά που ζήσαμε όλοι μαζί. Ευχαριστήθηκα τη δουλειά που κάναμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτά που πέρασα στο Βόλο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που ζήσαμε και σ' αυτούς που σήμερα με αποδοκίμαζαν τους εύχομαι τα καλύτερα».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep