Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβάδισμα ο Αστέρας

Ο Ολυμπιακός Βόλου παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Αστέρα Τρίπολης και οι Αρκάδες πήραν προβάδισμα πρόκρισης στους «8».

Ένα σκορ που θα τους άφηνε ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου αναζητούσαν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στους Αρκάδες. Η αποστολή τους ήταν δύσκολη, καθώς εκτός πλάνων έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Σολάκης, Μπρέσκα, Ογκουνσότο. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν και προηγήθηκαν στο 15'με πέναλτι του Γιενγκά που κέρδισε ο Μπακαγιόκο από τον Πιπίνη. Ήταν μία αυστηρή απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Αρκάδων.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη (επέστρεψε ως αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου) απείλησε μόνο στο 40' με σουτ του Φραγκουλάκη και στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές έγινε πιο επικίνδυνη. Έτσι, στο 40' έφτασε στην ισοφάριση με προβολή του Καλαντζή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στις 23 Ιανουαρίου, στη ρεβάνς της Τρίπολης, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κρατά ότι σε 3 αγώνες με αντιπάλους από τη Super League μετρά ισάριθμες ισοπαλίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Στουρνάρας, Γουσούλης (69' Καρράς), Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι, Γιενγκά (82' Γαλάνης), Ανιέτε, Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε (58' Τσιάτσιος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσις (82' Φορμίκα), Φραγκουλάκης (46' Καλαντζής), Ναβάρο (89' Έγκον), Ράγιος, Περόνε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Καραϊσαρίδης (Πέλλας)

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep