Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Ολυμπιακός»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (28/12).

Δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ακόμα δεν έχει πιάσει ταβάνι, μίλησε για τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν, αναφέρθηκε στο ματς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο και εξήγησε ότι αν η ομάδα του είχε τύχη, θα μπορούσε να ήταν ακόμα και πρώτη στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα έλεγα περισσότερα πράγματα αν αποκλειόμαστε από το Κύπελλο αλλά τώρα προτιμώ να μείνω στα αγωνιστικά. Το μόνο που θα πω είναι πως ξέρω ποιος είμαι και δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα. Οι παίκτες μου ευτυχώς με ξέρουν και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από το πλασάρισμα στην πρώτη εφτάδα και την άνοδο στην κατηγορία στην οποία ανήκει ο Ολυμπιακός Β., τη Σούπερ Λιγκ. Μπορεί τώρα να βρισκόμαστε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα όμως αν δούμε ένα ένα τα παιχνίδια που παίξαμε θα παρατηρήσουμε πως θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμη και πρώτοι. Δεν πρέπει να κρίνουμε μία ομάδα μόνο από τα αποτελέσματα που φέρνει, καθώς αυτό μπορεί να αδικεί την προσπάθεια των παικτών. Για να πας ψηλά χρειάζεσαι και τύχη και ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι τώρα δεν την είχε. Όμως αυτό κάποια στιγμή θα αλλάξει, όπως θα αλλάξει αντίθετα για κάποιες ομάδες που η τύχη τις έχει βοηθήσει και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι η ομάδα θα δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο - όπως το κάνει μέχρι σήμερα - και θα βελτιώνεται συνεχώς. Η ομάδα δεν έχει φτάσει ταβάνι. Δεν πρέπει να συγκρίνεται η τωρινή ομάδα με την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος όπου αγωνίστηκε και πρωταγωνίστησε στη Σούπερ Λιγκ. Είναι άδικο για τους παίκτες. Ξεκίνησε μία προσπάθεια από το μηδέν και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο.

Για την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ατρόμητου: «Η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όταν ο Ατρόμητος εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την ισοπαλία απέναντί μας. Όταν η ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δείχνει ικανοποιημένη μ' ένα ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, τότε καταλαβαίνετε πως διαμορφώνεται η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Στο δεύτερο παιχνίδι καταφέραμε και ανατρέψαμε δύο φορές το εις βάρος μας αποτέλεσμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν αναλογιστούμε πως το κάναμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας συγκαταλέγεται κι αυτός στις πολύ καλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ και στόχος μας είναι να πάει η πρόκριση και στα δύο παιχνίδια. Είμαι βέβαιος πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε για την πρόκριση και στις δύο αναμετρήσεις».

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Ξεκινάμε προετοιμασία σήμερα, σταδιακά θα ενσωματώνονται στην ομάδα και οι ξένοι παίκτες οι οποίοι αναμένονται στο Βόλο από τις 2 ως τις 4 Ιανουαρίου. Μας ενδιαφέρει να είμαστε τόσο στο πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Αστέρα όσο βέβαια, και στο ματς με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως όταν θα αντιμετωπίσουμε τον Εργοτέλη, θα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Για τις μεταγραφές: «Οι τρεις νέες προσθήκες θα βοηθήσουν πάρα πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε και ειδικά η παρουσία του Μπρέσκα και του Σολάκη βοηθάει πολύ στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Ο Μπρέσκα είναι πιο έτοιμος από τους υπόλοιπους, καθώς προπονείται με την ομάδα εδώ και ένα μήνα και γνωρίζει όλα τα συστήματα με τα οποία αγωνιζόμαστε. Ο Σολάκης και Ογκουνσότο θα χρειαστούν ένα μικρό διάστημα στο να ενσωματωθούν στην ομάδα, ενώ σίγουρα αυτό που λείπει και από τους τρεις είναι ο ρυθμός τον οποίο θα αποκτήσουν μέσα από τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Τον Στογιάνοφ θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε γιατί είναι χρήσιμος παίκτης. Το πρόβλημα είναι πως θα πρέπει να αγωνίζονται ως πέντε ξένοι στην εντεκάδα. Θα γίνουν περίπου δύο-τρεις προσθήκες γιατί είναι δύσκολο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πάρεις τους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν αμέσως. Θα φύγουν 6-7 ποδοσφαιριστές. Ήδη κάποιες αποδεσμεύσεις έχουν ανακοινωθεί. Έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι ευχαριστημένος με το υλικό που υπάρχει στην ομάδα».

 

Πηγή: goalpost.gr

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep