Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με υποβρύχιο ο Μποτσιβάλης»

Νέα επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Ο Μποτσιβάλης φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/12) σε τηλεοπτικό σταθμό του Βόλου και επανέλαβε ότι δεν έχει καμία πρόταση για πώληση της ΠΑΕ, όπως και ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν ενδιαφερόμενο. Σημείωσε, επίσης, ότι έχει μιλήσει μόνο με τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου με παρέμβασή του ανέφερε ότι ο Μποτσιβάλης θα πρέπει να φύγει όσο είναι ακόμα νωρίς, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να πάρει υποβρύχιο και να φύγει από την πόλη! Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο νυν μεγαλομέτοχος δεν έχει τη δυναμική και το ειδικό βάρος για να οδηγήσει ψηλά τους Θεσσαλούς.

Για το ενδιαφέρον που προέκυψε από επενδυτή, ο Μπέος είπε: «Ο άνθρωπος που πήγε και μίλησε, απ' όσο γνωρίζω μπορεί να εξοφλήσει άμεσα όλες τις υποχρεώσεις και να κάνει οκτώ μεταγραφές ...Σουπερλιγκάτες. Εμένα δεν μπορεί να με μπλέξει ο κ. Μποτσιβάλης, ούτε σε περιπέτειες, ούτε στη δικαιοσύνη. Επειδή τον σέβομαι, τα ψέματα τελειώσανε. Δεν μπορεί ο κ. Μποτσιβάλης να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη του με μπράβους. Αυτά θα πρέπει να τελειώνουν».

Ο Μπέος είπε ακόμα απευθυνόμενος στον Μποτσιβάλη: «Είναι θέμα χρόνου το πότε θ' αποχωρήσετε. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πρόβλημα. Όπως σας μεταβίβασαν τις μετοχές δωρεάν, βάλτε το χέρι στην καρδιά και αποχωρείστε πριν να είναι αργά».

Σε ό,τι αφορά στο έγγραφο που εστάλη από την ΕΠΟ και το οποίο κάνει λόγο για ανάκληση δελτίων, ο Μποτσιβάλης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και θα λυθεί με επιστολή που θα στείλει, προκειμένου η ομοσπονδία να κρατήσει τα χρήματα από τη FIFA.

Media

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2012 00:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep