Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προβάδισμα ο Ατρόμητος»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι οι Περιστεριώτες κούρασαν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου, όχι «νοκ άουτ», καθώς υπάρχει και επαναληπτικός. Παρότι ακολουθεί την Κυριακή το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη για το πρωτάθλημα, είπαμε με τα παιδιά, αν θέλουμε να είμαστε καλή ομάδα που έχει στόχους να κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Ο Ατρόμητος είναι μια από τις αξιόλογες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, η οποία έχει καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου.

Εμείς θέλαμε η ρεβάνς που θα γίνει στην Αθήνα να έχει ενδιαφέρον, παρότι κοιτάξαμε να προφυλάξουμε τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα τα πήγαν αρκετά καλά. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο λίγα μέτρα παραπάνω στον Ατρόμητο. Με τις αλλαγές που έκανε ο αντίπαλος και το ποιοτικό ρόστερ που έχει, μας κούρασε, χωρίς όμως να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Αν σημειώναμε δεύτερο γκολ στη φάση του Κόλεφ στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά για μας. Σίγουρα θα υπάρχει ενδιαφέρον και στον επαναληπτικό. Ο Ατρόμητος απέκτησε προβάδισμα με το γκολ που σημείωσε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος είχε καλύτερη παρουσία στο ματς».

Last modified onΠέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2012 00:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep