Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούλης: «Από 15οι... οκτάδα»

Για όσα έχει πετύχει το λίγο διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό Βόλου αναφέρθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έδωσε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (8/11) και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχουμε ήδη παίξει δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο.Νιώθω πως είμαι πάρα πολύ καιρο στην ομάδα. Το μόνο που κάναμε μέχρι στιγμης είναι να πάρουμε την ομάδα από την 15η-16η θέση και να την πάμε στην οκτάδα. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας τις στιγμές από τα παιχνιδια που περάσαν. Στο μυαλό μου είναι και η τελευατία φάση με τον Πανσερραϊκό. Θα μπορούσαμε τώρα να είμαστε στην τριάδα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κρατηθούμε ψηλά. Το πρωταθλημα δεν είναι τριών ταχυτήτων. Προσπαθούμε να μπούμε στην πρώτη εφτάδα. Θέλω να κάνουμε σταθερά βήματα και να διατηρηθούμε εκεί που ειμαστε».
Εξήγησε ακόμα: «Εχουμε προβλήματα αλλα δεν στεκόμαστε εκεί. Θα πάμε προετοιμασμένοι. Είτε παίζεις με τον πρωτο είτε με τον τελευταίο θα πρέπει να σέβεσαι για να μη βρεθεις προ εκπλήξεως. Όλες οι ομάδες μπορουν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε».
Μάλιστα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μπακαγιόκο, ενώ τόνισε ότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γόγολο, για να δει αν τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς με τα Γιαννιτσά στην Έδεσσα.

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2012 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep