Ο Σούλης στον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Βαζάκας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου. Προσελήφθη ο Σούλης Παπαδόπουλος!

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογήθηκαν στην ομάδα του Βόλου, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μποτσιβάλης στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα (12:30) αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Βαζάκας αποτελεί παρελθόν και στη θέση του προσελήφθη ο Σούλης Παπαδόπουλος! 

Ο 45χρονος προπονητής είχε εργαστεί ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2007-08 για 15 παιχνίδια, ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε παραιτηθεί από τον πάγκο της Δόξας Δράμας.

«Δεν έδεσε η χημεία μας με τον Γιώργο Βαζάκα», είπε ο Μποτσιβάλης και σημείωσε ότι δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι όλο το υπόλοιπο τεχνικό τιμ θα παραμείνει ως έχει, με τη μόνη διαφορά την έλευση Παπαδόπουλου. Παρουσίασε ακόμα τη φανέλα της νέας σεζόν, αναφέρθηκε στο ματς με την ΑΕΛ, στην αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι «ερυθρόλευκοι» από τη διαιτησία και στο πρόστιμο που επίκειται λόγω του πανό που αναρτήθηκε στο ματς με την Καλλιθέα.

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης στη συνέντευξη Τύπου.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Οκτώβριος 2012 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep