Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μακριά από γκρίνια και φαγωμάρα»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στον Sport-Fm 89.5 για τον Ολυμπιακό Βόλου, την υπόθεση άνοδος και τι πρέπει να εκλείψει για να επιτύχει η ομάδα.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είπε: «Οι επιλογές, όσον αφορά την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, έγιναν ανάλογα με το ποιοι παίκτες πήραν το ρίσκο να έρθουν σε μια ομάδα που δεν γνώριζε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Για παράδειγμα, ο Σολάκης δεν δέχθηκε να έρθει στον Ολυμπιακό, εκείνη την περίοδο όπου όλα ήταν ρευστά, άσχετα αν τώρα επιθυμεί να αγωνιστεί στην ομάδα. Πρωταθλητισμό κάνουν οι ομάδες εκείνες που είναι έτοιμες και έχουν στόφα νικητή. Εμείς στον Ολυμπιακό συνεχίζουμε να «χτίζουμε» αυτή την ομάδα. Θα δούμε πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός μέχρι τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια θα κάνουμε τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει και εφόσον είμαστε κοντά στις ομάδες της κορυφής, γιατί να μην βάλουμε ως στόχο την άνοδο.

 

Η έδρα του Ολυμπιακού είναι το ΕΑΚ. Για μια ομάδα που τώρα «χτίζεται» είναι μειονέκτημα να αγωνίζεται σ' ένα τόσο μεγάλο στάδιο όπως είναι το Πανθεσσαλικό. Αν ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στη φυσική του έδρα, με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, δεν θα είχε βαθμολογικές απώλειες στα ματς με Φωκικό και Καλλιθέα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να απομονώσουν εκείνους που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα. Να στηρίξουν τον Ολυμπιακό, όπως και κάνουν μέχρι τώρα και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές με το χειροκρότημά τους σε κάθε παιχνίδι. Να έχουν εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται. Να είναι σίγουροι πως όλοι προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτής της ομάδας και να παρουσιάσουμε έναν Ολυμπιακό αντάξιο της ιστορίας του.

 

Η γκρίνια, η φαγωμάρα και η ...υψηλή κριτική στην παρούσα φάση μόνο κακό μπορεί να κάνουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνει τρόπο να σταθεί στα πόδια του αγωνιστικά. Η ομάδα τώρα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου, στα δύσκολα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να καταλάβουν, πως δεν είναι δυνατόν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργηθεί μια ομάδα σαν και εκείνη που διέπρεπε πριν από δύο χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και αγωνίστηκε στην Ευρώπη. Πρέπει πρώτα να αγαπήσουν αυτή την ομάδα, να την στηρίξουν έμπρακτα και να κάνουν υπομονή. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, με τεράστια δυναμική και σύντομα θα βρει και πάλι το δρόμο των επιτυχιών».

Last modified onΠέμπτη, 18 Οκτώβριος 2012 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep