Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Αυτά τα ματς θέλουν ένα γκολ»

Ο Θανάσης Πινδώνης τόνισε πως ο Ολυμπιακός όλου θα καταλάβει πότε είναι έτοιμος μέσα από τα παιχνίδια. Ο Θανάσης Πινδώνης τόνισε πως ο Ολυμπιακός όλου θα καταλάβει πότε είναι έτοιμος μέσα από τα παιχνίδια.

Ο Θανάσης Πινδώνης μίλησε για το γκολ που ξεκλειδώνει τα εκτός έδρας ματς και τα κάνει πιο εύκολα, αλλά παρά τις ευκαιρίες δεν ήρθε για τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα πηγαίνουμε με στόχο τη νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία αυτής της ομάδας, αυτό δουλεύουμε, αυτό ταιριάζει στην ιστορία της. Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και χάσαμε τέσσερις, πέντε ευκαιρίες. Θεωρώ πως η απόδοση μας θα γίνει πολύ καλύτερη στη συνέχεια και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο 26χρονος μέσος του Ολυμπιακού Βόλου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Βύζαντα Μεγάρων τόνισε πως τα ματς θα δείξουν πότε θα είναι απόλυτη έτοιμη η ομάδα του και στάθηκε στο γεγονός πως δεν δέχθηκαν γκολ για δεύτερο διαδοχικό ματς».

«Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα πηγαίνουμε με στόχο τη νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία αυτής της ομάδας, αυτό δουλεύουμε, αυτό ταιριάζει στην ιστορία της. Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και χάσαμε τέσσερις, πέντε ευκαιρίες. Θεωρώ πως η απόδοση μας θα γίνει πολύ καλύτερη στη συνέχεια και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, θέλουμε σταθερότητα. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται ένα γκολ ώστε να κάνουν πιο εύκολη τη νίκη. Δυστυχώς σήμερα δεν το καταφέραμε. Αυτό που κρατάω είναι πως δεν δεχθήκαμε για δεύτερο παιχνίδι γκολ. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Την Κυριακή είναι μονόδρομος η νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

«Οι αγώνες του πρωταθλήματος γίνονται Τετάρτη – Κυριακή. Εμείς επειδή αργήσαμε να αρχίσουμε προετοιμασία ερχόμαστε και από φιλικά παιχνίδια που ήταν Τετάρτη – Κυριακή. Αυτό μας φέρνει μια κούραση, αλλά πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θα ανέβει ακόμη περισσότερο ο ρυθμός μας».

Πόσο επηρεάζει η ελλιπής προετοιμασία την απόδοση σας και πότε θα είστε έτοιμοι;

«Οι αγώνες του πρωταθλήματος γίνονται Τετάρτη – Κυριακή. Εμείς επειδή αργήσαμε να αρχίσουμε προετοιμασία ερχόμαστε και από φιλικά παιχνίδια που ήταν Τετάρτη – Κυριακή. Αυτό μας φέρνει μια κούραση, αλλά πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θα ανέβει ακόμη περισσότερο ο ρυθμός μας. Δεν ξέρω πότε θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Αν είμαστε προσηλωμένοι και δουλεύουμε, όπως δουλεύουμε πιστεύω ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Αν και μπορώ να πω ότι η ομάδα στα δύο ματς που έχει δώσει έχει σημειώσει γκολ, έχει κάνει ευκαιρίες και είμαστε κοντά στο στόχο μας. Εχουμε τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια, σίγουρα θέλαμε τη νίκη σήμερα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep