Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνάντηση με τους οργανωμένους

Ο Ανδρέας Πάτσης θα συναντηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς της Νίκης Βόλου ώστε να λυθεί το θέμα της προσέλευσης τους στο γήπεδο και της θέσης τους και να καθίσουν όλοι μαζί. Ο Ανδρέας Πάτσης θα συναντηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς της Νίκης Βόλου ώστε να λυθεί το θέμα της προσέλευσης τους στο γήπεδο και της θέσης τους και να καθίσουν όλοι μαζί.

Στη Νίκη Βόλου ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης θα έχει συνάντηση την Παρασκευή (31/8) με τους οργανωμένους για να λυθούν τα θέματα των θέσεων τους στην εξέδρα.

Στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων παρατηρήθηκε μειωμένη προσέλευση του κόσμου και παράλληλα διαφορετικές γωνιές για κάθε σύνδεσμο οπαδών της ομάδας. Η συνάντηση που έχει οριστεί για την Παρασκευή (31/8) το βράδυ έχει σκοπό την συσπείρωση των οπαδών που δεν έχουν να λύσουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους.

Στόχος της διοίκησης είναι να συγκεντρωθούν όλοι και να προσφέρουν ξεχωριστή ατμόσφαιρα και παλμό στα ματς της Νίκης Βόλου και να μην παρατηρηθεί πάλι το φαινόμενο που έχει γίνει συνήθεια στα τελευταία φιλικά ματς της ομάδας. Ο Ανδρέας Πάτσης έχει τονίσει πως σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα δεν περισσεύει κανείς και φυσικά οι οργανωμένοι οπαδοί που δίνουν τον παλμό στην εξέδρα και την ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως το φιλικό της Κυριακής (2/9) με τον Ηρακλή θα γίνει στο Πανθεσσαλικό και θα αρχίσει στις 8.30 το βράδυ. Το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ.

Η Νίκη Βόλου έβαλε ανακοίνωση για τον χαμό του οργανωμένου φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου Μάκη Σπάνια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο και άδικο χαμό του οργανωμένου φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκη Σπάνια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οργανωμένους του Ολυμπιακού Βόλου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep