Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγωγή της Νίκης στον Φλάμο

Αγωγή της Νίκης Βόλου στον Γιάννη Φλάμο, με την οποία ζητά 60.000 ευρώ ως αποζημίωση από τον ποδοσφαιριστή. Αγωγή της Νίκης Βόλου στον Γιάννη Φλάμο, με την οποία ζητά 60.000 ευρώ ως αποζημίωση από τον ποδοσφαιριστή.

60.000 ευρώ ζητά από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Φλάμο η διοίκηση της Νίκης Βόλου για ηθικούς λόγους.

Ο Γιάννης Φλάμος είχε καταθέσει προσφυγή και καταγγελία στο ΙΚΑ κατά της Νίκης Βόλου και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ κατάφερε να κερδίσει την προσφυγή επειδή υπήρχε διοικητικό κενό στην ομάδα.

Αγωγή κατά του Γιάννη Φλάμου κατέθεσε η διοίκηση της Νίκης Βόλου και διεκδικεί 60.000 ευρώ αποζημίωση, συν τα χρήματα που εισέπραξε ο ποδοσφαιριστής από την προσφυγή που κατέθεσε κατά της ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Φλάμος είχε καταθέσει προσφυγή και καταγγελία στο ΙΚΑ κατά της Νίκης Βόλου και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ κατάφερε να κερδίσει την προσφυγή επειδή υπήρχε διοικητικό κενό στην ομάδα. Σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει δεν υπήρχε χρηματική αποζημίωση, αλλά επειδή η υπόθεση εκδικάστηκε χωρίς νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ κατάφερε να την κερδίσει.

Δεν του είχαν κολλήσει κανένα ένσημο στον ενάμισι χρόνο που έμεινε στην ομάδα. Τότε μάλιστα είχε δημοσιοποιηθεί πως ζητούσε τα δεδουλευμένα του, αφού το συνολικό ποσό που είχε εισπράξει στον ενάμισι χρόνο παρουσίας του ήταν 300 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής είχε μηδενικό συμβόλαιο και αποκτήθηκε από την Νίκη Βόλου για να δώσει συνέχεια στην παράδοση της οικογένειας και να συνεχίσει στα βήματα του πατέρα του Νίκου Φλάμου.

Όταν υπήρξε διοικητικό κενό έκανε προσφυγή και καταγγελία κατά της Νίκης Βόλου στο ΙΚΑ διότι δεν του είχαν κολλήσει κανένα ένσημο στον ενάμισι χρόνο που έμεινε στην ομάδα. Τότε μάλιστα είχε δημοσιοποιηθεί πως ζητούσε τα δεδουλευμένα του, αφού το συνολικό ποσό που είχε εισπράξει στον ενάμισι χρόνο παρουσίας του ήταν 300 ευρώ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

LΗ ΠΑΕ Νίκη Βόλου γνωστοποιεί ότι κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ιωάννη Φλάμου διεκδικώντας αποζημίωση 60.000 ευρώ. Η εκδίκαση της έχει οριστεί για τις 12 Μαίου του 2014 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep