Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθαρίζει το ρόστερ

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Περικλής Αμανατίδης έχει δώσει την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και η διοίκηση θα κάνει τις διαπραγματεύσεις για να λύσει τα συμβόλαια. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Περικλής Αμανατίδης έχει δώσει την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και η διοίκηση θα κάνει τις διαπραγματεύσεις για να λύσει τα συμβόλαια.

Στη Νίκη Βόλου έχουν θέσει ως όριο για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ την Δευτέρα 16 Ιουλίου ώστε μετά να αρχίσει η ενίσχυση.

Μέχρι την Δευτέρα θα έχουν τελειώσει με τις εκκαθαρίσεις του περσινού ρόστερ στη Νίκη Βόλου, αφού ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης θα δώσει τη λίστα του στον μεγαλομέτοχο Ανδρέα Πάτση για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις και τις λύσεις των συμβολαίων.

Για την ενίσχυση της ομάδας έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, κυρίως ποδοσφαιριστών που έχουν θητεία στην Super League, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο ανοικτό θα είναι το μπάτζετ της ομάδας του Βόλου για την σεζόν που έρχεται.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ανδρέας Πάτσης το όρισε στις 200.000 ευρώ που είναι τα κεντρικά έσοδα, συν τα χρήματα που θα βάλει ο ίδιος και τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας που θα πάρει η ομάδα και θα δώσουν ένα δείγμα για τον προϋπολογισμό της.

Θα πρέπει να λυθούν, πάντως, αρκετά ζητήματα, όπως το αν θα έχει έδρα το Πανθεσσαλικό στάδιο και βέβαια πως θα κινηθούν όλα τα ζητήματα στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 28 Ιουλίου, όπου ο Ανδρέας Πάτσης θα διεκδικήσει την θέση του προέδρου. Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Πέτρος Τσιτσιμπής.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep