Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χωρίς εμπιστοσύνη δεν κάθομαι»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε ότι δεν μένει στη Νίκη Βόλου χωρίς να υπάρχει εμπιστοσύνη.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου μίλησε για την επόμενη ημέρα, έκανε λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης, ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με ή χωρίς Βοσνιάδη και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Super League, τονίζοντας ότι οι παίκτες του έχουν… καρύδια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια μεγάλη ημέρα για τη Νίκη Βόλου, για τον κόσμο της μετά από 48 χρόνια η ομάδα είναι στην Α’ Εθνική και ως πρωταθλήτρια, μια ομάδα που πέρασε από χίλια κύματα για να φθάσει εδώ, από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Είμαι ήρεμος για την αγάπη που μου έδωσε ο κόσμος αυτούς τους 4 μήνες, μπόρεσα και την επέστρεψα όσο γίνεται με την κατάκτηση του τίτλου. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτοί οι ποδοσφαιριστές, που πέρασαν μέσα από την αμφισβήτηση, βρήκαν το κουράγιο. Δεν ξέφυγαν από το πλάνο έβαλαν προτεραιότητα της ζωής τους την άνοδο. Ξεκινήσαμε με 7 βαθμούς διαφορά τα πλέι οφ μετά την 1η αγωνιστική και θέλω να αποθεώσω τους ποδοσφαιριστές μου που αμφισβητήθηκαν πολύ μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ συγκινημένος που τα παιδιά, που αμφισβητήθηκαν από την άλλη πλευρά, έδειξαν τι "καρύδια" έχουν και πόσο μεγάλοι είναι. Από τον Μπιτσάκο, τον Μπακάλη μέχρι και τον τελευταίο σε λεπτά συμμετοχές. Έφθασα σε στιγμές να τρελαθώ και να τα παρατήσω αλλά ήταν τέτοια η θέληση των παιδιών που η Νίκη έφθασε στην Α’ Εθνική. Ήρθαν και στιγμές που κανείς δεν πίστευε ότι θα κερδίσουμε μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα αυτή έχει ψυχή και επειδή οι παίκτες κατάλαβαν το μεράκι του κόσμου, το έβαλαν προτεραιότητα και άλλαξαν κατηγορία. Η Νίκη Βόλου θα είναι βαθιά χαραγμένη στην καρδιά μου, ο κόσμος της. Δεν ξέρω εάν θα μείνω, αλλά η Νίκη Βόλου θα είναι από τις ομάδες που δέθηκα περισσότερο κι αυτό οφείλεται στον κόσμο της. Να αποθεώσω πάλι τους ποδοσφαιριστές μου και τον κόσμο. Να το χαρούνε όλοι. Ξεκινάει μια καινούργια ομάδα και όσοι δεν το έχουν καταλάβει, πρέπει να τρέξουν να προλάβουν. Συγχαρητήρια στους παικταράδες μου».

Για το μέλλον του επισήμανε: «Έχουμε πολλά κενά και γρήγορα να στρωθούμε στη δουλειά για να πετύχουμε πράγματα. Δεν είναι εύκολο πράγμα η Σούπερ Λιγκ. Να οργανωθεί σωστά η ομάδα, να στελεχωθεί σωστά και να μην μπορεί να εκφράζει κανείς την άποψή του εύκολα και να την περνάει μέσα. Όσοι είστε κοντά, να στηρίξετε την ομάδα είτε με τον Βοσνιάδη είτε χωρίς. Έχω μάθει να δουλεύω εκεί που με εμπιστεύονται πραγματικά, όχι μόνο αγωνιστικά, που με κοιτάνε στα μάτια και δεν βάζουν δεύτερες σκέψεις. Τέσσερις μήνες δεν μίλησα, αλλά χωρίς εμπιστοσύνη δεν κάθομαι ούτε μία ημέρα. Ο στόχος και το συμφέρον είναι κοινό. Πολλές φορές μίλησα και δεν ακούστηκα. Επειδή δεν μένω στο να μιλάμε και να κάνω πλάκα σήμερα, όσοι ασχολούνται πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει η επόμενη ημέρα. Ο κόσμος άνοιξε μια αγκαλιά. Εύχομαι όλοι να καταλάβουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση για την επόμενη ημέρα και η Νίκη να είναι αισιόδοξη για να μείνει χρόνια στο επίπεδο της Α' Εθνικής».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούνιος 2014 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep