Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι» στη μετακίνηση!

Η Αστυνομία απαγορεύει στους οπαδούς της Νίκης Βόλου να μεταβούν στα Ψαχνά.

Τη μετακίνηση οπαδών της Νίκης Βόλου στα Ψαχνά, είτε οργανωμένη, είτε μεμονωμένη απαγόρευσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών την Τετάρτη (28/05). Αυτό ανακοίνωσε η ίδια έπειτα από σχετικό αίτημα που εστάλη προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η απόφαση ανέφερε:

«Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε προχθές (22-05-2014), Απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, σχετικά με τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - Π.Α.Ε. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ», στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE-PLAY OFFS, περιόδου 2013-2014, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (28-05-2014) το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών Ευβοίας.

Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε μετακίνηση οπαδών της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στο ανωτέρω Δημοτικό Στάδιο, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ' αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Σημειώνεται, πάντως, ότι σε όλα τα προηγούμενα εντός έδρας ματς του Ηρακλή Ψαχνών στα μπαράζ ανόδου ήταν παρόντες οπαδοί των φιλοξενούμενων, ενώ σε ανάλογες απαγορεύσεις, όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αιγινιακό, οι οπαδοί έδωσαν κανονικά το «παρών» στο γήπεδο.

Last modified onΔευτέρα, 26 Μάιος 2014 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep