Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν αρκεί η ισοπαλία»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τον στόχο των τριών νικών.

Η ισοπαλία δεν θα είναι αρκετή στη Νίκη Βόλου στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τρίτης (20/05) με τον ΑΟ Χανιά σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» τόνισε ότι στόχος είναι τρεις νίκες στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι της Τρίτης: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε σκέψη και τρόπο παιχνιδιού. Ετσι και την Τρίτη στα Χανιά έτσι και παντού, παίζουμε θέλοντας μόνο τους τρεις πόντους. Στόχος μας είναι πάντα τα θετικά αποτελέσματα αρχικά στην έδρα μας και από εκεί και πέρα και στα εκτός να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Βέβαια αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε μόνο εμείς αλλά και όλες οι υπόλοιπες ομάδες, που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία».

Για την ομάδα των Χανίων: «Τελευταία έχει αρκετά σημαντικά αποτελέσματα και δείχνει μια άλλη εικόνα προς το καλύτερο. Με τη βοήθεια του κόσμου τους θα κοιτάξουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί που τρέχουν, όμως εμείς είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τη μάχη μας».

Για την περίπτωση ισοπαλίας: «Δεν μας αρκεί η ισοπαλία, πρέπει να κάνουμε νίκες. Δεν πρέπει να αφήσουμε την τύχη μας σε άλλους. Θέλουμε μίνιμουμ τρεις νίκες στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια για να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Μέχρι τώρα μας διέψευσε το γεγονός ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια αφού είδαμε πολλές εκπλήξεις. Κάποιοι βγάλανε τα κομπιουτεράκια και λέγανε ότι θα κερδίσουν κάποιες θεωρητικά εύκολες ομάδες αλλά είδαμε ότι διαψεύστηκαν. Πιστεύω ότι και πάλι θα έχουμε εκπλήξεις, μέχρι τις επόμενες δύο αγωνιστικές. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες παίζουν για τρεις θέσεις και δεν θα κριθεί τίποτα εύκολα».

Τέλος, για το τι θα ήθελε να δει μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά: «Το σημαντικό μετά τα όσα ζήσαμε και περάσαμε είναι τα παιχνίδια να κριθούν στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα αποδυτήρια, στις καταπακτές και στις φυσούνες και γενικά εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα πρέπει τα αποτελέσματα των παιχνιδιών να τα κρίνουν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές που παλεύουν πάνω στο χορτάρι και στον πάγκο».

Πηγή: taxydromos.gr

Last modified onΚυριακή, 18 Μάιος 2014 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep