Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν το έχω ξαναζήσει»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για την πρωτόγνωρη θέληση που έχει διακρίνει στη Νίκη Βόλου.

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου, την πορεία της Νίκης στα play off και την πρωτόγνωρη θέληση για άνοδο μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και τη συνέχεια:

«Ήταν παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην Κέρκυρα, θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Η ομάδα γενικά έχει καλή παρουσία και όταν έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα, κάνει σερί αποτελεσμάτων, δείχνουμε ότι μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς παντού. Αν εκμεταλλευτούμε την έδρα, θα είμαστε μία από τις δύο ομάδες που θα αλλάξει κατηγορία. Πρέπει να το κάνουμε, βέβαια, και πράξη μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει και να τα καταφέρουμε.

Γενικά η Νίκη Βόλου είναι πιο κοντά στην άνοδο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία 48 χρόνια. Όλοι έχουν συσπειρωθεί εδώ, αυτό που ζούμε εδώ δε μου έχει ξανατύχει. Το είχα ζήσει και με τον Απόλλωνα, αλλά αυτή η θέληση για να αλλάξει κατηγορία η ομάδα, δεν υπάρχει. Αισιοδοξώ ότι η χρονιά θα κλείσει θετικά».

Για το γεγονός ότι είναι πολλοί οι υποψήφιοι για την άνοδο:

«Είναι καλό, γιατί δε θα δούμε παράξενα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι όσο υπάρχει το ενδιαφέρον μέχρι και την τρίτη θέση, κανείς δε θα είναι αδιάφορος και πιστεύω ότι όλες παίζουν στα ίσα για την άνοδο. Θα κριθούν θέσεις μέχρι την προτελευταία ή και την τελευταία αγωνιστική. Μπορεί για κάποιες ομάδες να φαντάζει βατό κάποιο πρόγραμμα, αλλά αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη».

Για την ισοπαλία του Ηρακλή με τον Ηρακλή Ψαχνών:

«Δεν είναι πάντα εύκολο να εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου. Δεν πρέπει να απαξιώνεις μια προσπάθεια επειδή μετά από δύο νίκες δεν μπόρεσες να κερδίσεις. Το ότι παίζω στην έδρα μου δε σημαίνει ότι κερδίζω. Όλοι οι αντίπαλοι είναι καλοί, έχουν πλάνο και δεν είναι εύκολο. Κι αυτό το βλέπουμε και από το αποτελέσματα».

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάιος 2014 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep