Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ένα κόσμος και ομάδα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης εξήρε τη στήριξη του κόσμου στο βολιώτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως φέτος θα είναι η χρονιά της Νίκης.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» έκανε λόγο για κλειστό παιχνίδι και υποστήριξε πως ο στόχος της ανόδου προς τη Super League για τη Νίκη πλησιάζει. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, πραγματικό ντέρμπι. Ξέραμε τη δυσκολία και θέλαμε απόλυτη ισορροπία σε κάθε φάση. Τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο. Μπορεί να νομίζετε πως έγιναν φάσεις, όμως ήταν ένα πολύ κλειστό ματς και για τις δύο ομάδες. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Μέσα απ' αυτό τον πόντο που πήραμε, αποκτάμε πλεονέκτημα. Τελείωσε το ματς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη θερμή του υποστήριξη. Κόσμος και ομάδα μαζί είναι ένα. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει.

Ο στόχος πλησιάζει. Μπορεί τα ματς που έρχονται να φαίνονται βουνό, αλλά έχουμε κάνει σπουδαία συγκομιδή και έτσι θα συνεχίσουμε. Αυτή η χρονιά θα είναι δική μας.

Ξέρουμε τον καημό του κόσμου για την άνοδο και θα τον αποζημιώσουμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε την ομάδας μας, οι αντίπαλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ελπίζω τα επόμενα παιχνίδια να είναι σε καλύτερες ώρες, γιατί οι ποδοσφαιριστές ...λιώνουν στο λιοπύρι. Θέλουμε να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι. Ήταν μέσα στον σχεδιασμό να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αλλά από την άλλη, αν δεν τα καταφέρναμε θέλαμε να διατηρήσουμε τη διαφορά μας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Η Νίκη έχει τεράστια δυναμική. Το έζησα εδώ στους 3,5 μήνες που είμαι. Η ομάδα μετά από πολλά χρόνια θ' αλλάξει κατηγορία. Κόσμος και ομάδα έχουμε πάρει το δρόμο και πάμε...».

πηγή: goalpost

Last modified onΚυριακή, 11 Μάιος 2014 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep