Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παράξενα πράγματα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε λόγο για παράξενα πράγματα που συνέβησαν στο ματς της Νίκης Βόλου Αιγίνιο.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο και τόνισε ότι η κόκκινη κάρτα δόθηκε σε λάθος παίκτη, αφού δεν έπρεπε να δοθεί στον Μπακάλη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σε μια έδρα που ο αντίπαλος δεν είχε καμία ήττα, πήραμε το αποτέλεσμα που είχαμε ανάγκη μετά την ήττα από τον Ηρακλή, πήραμε τους βαθμούς ύστερα από πληκτικό πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο άνοιξε το παιχνίδι και προηγηθήκαμε με ένα γκολ σε μια ωραία φάση. Μας δόθηκαν ευκαιρίες να το τελειώσουμε για να φύγει το άγχος, δεν πετύχαμε το δεύτερο γκολ για να ηρεμήσουμε και το ματς πήγε πιεσμένο μέχρι το τέλος. Μας μένει η νίκη. Δυστυχώς η κόκκινη κάρτα δόθηκε σε λάθος παίκτη, το φάουλ το κάνει ο Μπιτσάκος και όχι ο Μπακάλης, ενώ δόθηκε κίτρινη στο κόρνερ στον Τζιώρα σε φάση που πήγαμε να σκοράρουμε και ενώ ο παίκτης ένα δευτερόλεπτο μετά θα έβγαινε αλλαγή. Ευχή μου τα παράξενα πράγματα αυτά να μην βλέπω στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση ψυχής, συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι ήρεμα να το κερδίσουμε. Συγχαρητήρια και στο συνάδελφο και την αντίπαλη ομάδα, έχουν κάνει μια σπουδαία πορεία».

Τέλος ερωτηθείς για το ντέρμπι που ακολουθεί, ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε: «Για εμένα το επόμενο ματς είναι τρεις πόντοι, δεν θα φύγει πουθενά το μυαλό στην ομάδα μας, πέρα από το πάθος και τη μαχητικότητα που θα πρέπει να έχουμε σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Ξέρουμε ότι είναι παιχνίδι που η πόλη θα ζει και θα αναπνέει για αυτό, εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και να συνεχίσουμε ήρεμοι».

Ο Πάρης Μπακάλης σχολίασε: «Μια πολύ σημαντική νίκη, όπως έχουμε πει κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και θέλουμε να κερδίζουμε. Ήρθαμε εδώ μόνο για να κερδίσουμε γιατί είχαμε μία ισοπαλία και δύο ήττες από αυτή την ομάδα, θέλαμε πολύ τη νίκη. Η συνέχεια είναι δύσκολη, πάμε σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για την πόλη μας και θέλουμε και εκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να πω ότι αυτά τα παράξενα να μην συνεχιστούν γιατί μόνο κακό κάνουν στο πρωτάθλημα και το θέαμα που προσφέρουμε. Επίσης μου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να πω ότι συνεχόμενα παιχνίδια δεν γίνεται να παίζονται στις 3 και στις 3.30. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αιγινιακό και τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep