Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δείξαμε ισορροπία»

Το αποτέλεσμα (0-0) με τον Ηρακλή Ψαχνών δεν άρεσε στον Αλέκο Βοσνιάδη.

Υπομονή ζήτησε ο Αλέκος Βοσνιάδης για τη συνέχεια των play off και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την απόδοση τους απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας που δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Το δούλεψε πολύ το παιχνίδι η ομάδα μας, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε ορθόδοξα, γυρίσαμε την μπάλα, προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε, να παίξουμε κι από τον άξονα, με πολλή υπομονή μέχρι την τελευταία στιγμή ζητήσαμε τη μεγάλη φάση για να πάρουμε αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήρθε να κλείσει το παιχνίδι αφήνοντας κάποιους βασικούς στον πάγκο και να το χτυπήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Η δική μας ομάδα έδειξε ότι έχει ισορροπία, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Είχαμε 11 τελικές κι ο αντίπαλος ένα φάουλ από τα 30 μέτρα που η μπάλα γλίστρησε και δυσκόλεψε τον Αποστολίδη.

Δημιουργήσαμε φάσεις, μετά το 25' πιέσαμε ιδιαίτερα, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Αυτά τα παιχνίδια δεν θα είναι ανοικτά. Χωρίς να χάνουμε την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στα παιδιά, πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε ότι περισσότερο. Ο κόσμος πρέπει να μην αγχωθεί. Είδατε ότι είχαμε φάση στο τέλος. Κάποια στιγμή η απογοήτευση από την κερκίδα ακούστηκε στο γήπεδο, θα έρθουν παιχνίδια που θα κριθούν από τη μία φάση, να έχουμε τον αέρα και τη στήριξη του κόσμου. Ευχαριστούμε για τη στήριξη που είναι πολύ σημαντική για εμάς, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε ήρεμα, πάλι πρώτοι είμαστε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια, απάντησε: “Όλα τα παιχνίδια είναι κλειστά, και σήμερα είδατε ότι κέρδισε μόνο μία ομάδα όπως συνέβη την περασμένη αγωνιστική. Οι ομάδες οι ήρεμες που δεν θα αγχωθούν, που θα έχουν ορθόδοξο παιχνίδι, έχουν περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν αποτέλεσμα, χρειάζεται υπομονή».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 30 Απρίλιος 2014 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep