Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βέλη Βοσνιάδη για διαιτησία (video)

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι η Νίκη Βόλου νίκησε γιατί είχε συγκέντρωση και όχι από τύχη.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου υποστήριξε ότι πρέπει να κρατηθεί χαμηλά η μπάλα, ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την ώθηση, ενώ άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας. Ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σε έναν ποδοσφαιριστή που είχα πέρυσι στον Απόλλωνα κι έχασε το γιό του το Πάσχα, τον Γιώργο Αντωνόπουλο. Για το σημερινό παιχνίδι, μία ακόμη σπουδαία νίκη, βλέπουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις. Με πολλή συγκέντρωση και όχι με τύχη, γιατί κινδυνεύσαμε να χάσουμε το αποτέλεσμα. Με αυτοπεποίθηση στο φινάλε, πήραμε άλλη μία νίκη που μας έφερε στην 1η θέση και αισιόδοξοι πάμε στη συνέχεια. Να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη μεγάλη διάθεση και το κυριότερο, χαμηλά η μπάλα και ηρεμία για να δούμε τον επόμενο αντίπαλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που σπρώχνει την ομάδα στα δύσκολα, όταν πάμε να κολλήσουμε. Αυτά είναι τα παιχνίδια των πλέι οφ. Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές αλλά δεν μπορώ σήμερα να μην μιλήσω. Το δεύτερο γκολ το δικό μας δεν μετράει, εύκολο γκολ στην ισοφάριση και τα Χανιά πέτυχαν γκολ οφσάιντ. Με 50-50 θα είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, συμβαίνει συχνά πυκνά, θα το διαχειριστούμε μέχρι τέλος. Κερδίσαμε μια σπουδαία ομάδα που δεν παράτησε το παιχνίδι, το πάλεψε μέχρι τέλους» και συνέχισε: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, παιχνίδι με παιχνίδι να πεθάνουμε στο γήπεδο, αυτή είναι η κατεύθυνσή μας στα αποδυτήρια. Η Νίκη δεν θα έχει έπαρση, θα είναι σοβαρή και θα βλέπει κάθε ματς σαν ντέρμπι. Μακάρι να έχει την τύχη με το μέρος μας και να αλλάξουμε κατηγορία. Πολύ γρήγορα η Νίκη έκανε κάτι που κανείς δεν φανταζόταν και είναι πλέον πρώτη».

Για την απόδοση και την ενδεχόμενη κούραση απάντησε: «Στο τελευταίο δεκάλεπτο, πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την κατοχή, είναι κάτι που θα κάνουμε προσπάθεια ώστε να είμαστε καλύτεροι. Ο Σουλίδης σήμερα μας έδωσε ανάσες, είχε εξαιρετική παρουσία, δίνουμε βάση στην αποκατάσταση, στη διατροφή, την ξεκούραση και έχουμε τη δυνατόητα πλέον να αλλάζουμε παίκτες χωρίς να φοβόμαστε μήπως η ομάδα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο».

Ο Άρης Σοϊλέδης: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Γυρίσαμε αποτέλεσμα που μας στράβωσε στο 90’. Η ομάδα έπαιξε με αυτοπεποίθηση, σήμερα νικήσαμε και τη διαιτησία. Με γκολ οφσάιντ και φάουλ που δεν υπάρχει τα Χανιά ισοφάρισαν αλλά γυρίσαμε το ματς. Τα Χανιά ήταν πολύ ανταγωνιστικά, εμείς είχαμε και τύχη που είναι με τους δυνατούς. Θα συνεχίσουμε για να πάμε την ομάδα στην Α’ Εθνική».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΠέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep