Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σημασία οι τρεις βαθμοί»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τη σημασία που έχουν οι τρεις βαθμοί για τη Νίκη Βόλου.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» υποστήριξε πως σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι η μπάλα που παίζει η Νίκη Βόλου και ζήτησε από τον κόσμο να μην αγχώνει την ομάδα, αλλά να έχει πίστη στο στόχο της ανόδου στη Super League. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλέκος Βοσνιάδης:

«Μια ακόμη σπουδαία νίκη για εμάς απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε την 1η θέση σε όλη την κανονική διάρκεια. Αυτή την περίοδο πάμε σε βαθμούς. Πρώτα κοιτάμε το αποτέλεσμα και μετά την μπάλα. Δεν θα ξαναπάει παιχνίδι τύπου Αιγινιακού για τη Νίκη Βόλου. Θα ψάχνουμε το αποτέλεσμα μέσα-έξω με σωστή τακτική. Πρέπει ο κόσμος να μην μας αγχώνει, ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα με απόδοση τέτοια ώστε να κερδίσουμε 1-0. Συγχαρητήρια στα παιδιά για προσήλωση στο πλάνο και το τακτικό κομμάτι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη και να είναι όλοι αισιόδοξοι, να πιστεύουν στην ομάδα μέχρι να φθάσουμε στον τελικό στόχο. Οι τρεις βαθμοί μετράνε. Αν η ομάδα βγει κατηγορία, κανείς δεν θα θυμάται τον τρόπο, σημασία θα έχει ότι θα μαζέψει τους βαθμούς».

Ανέφερε ότι η Νίκη θα στηριχθεί σε όλους τους παίκτες και από το μεθεπόμενο παιχνίδι και μετά θα έχει η ομάδα νέα πρόσωπα: «Ήμασταν καλά τακτικά, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, κλείσαμε καλά τους χώρους. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος για να φθάσουμε στο στόχο. θα μπορούσαμε να έχουμε στο τελευταίο τέταρτο μεγαλύτερη ηρεμία».

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης τόνισε: «Ξέραμε ότι για να έχει αξία το διπλό στο Βόλο ,έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, ο σχεδιασμός μας βγήκε, στόχος μας να προηγηθούμε και να κρατήσουμε το σκορ. Χαιρόμαστε αλλά το κεφάλι κάτω, έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Η άνοδος δεν περνάει από τα θεωρητικά δύσκολα παιχνίδια αλλά από τα θεωρητικά εύκολα. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΠέμπτη, 17 Απρίλιος 2014 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep