Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άξιοι της μοίρας μας αν...»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το ενδεχόμενο νέας ήττας στα πλέι οφ, από τον Ολυμπιακό Βόλου αυτή τη φορά.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 89.5 και δήλωσε αρχικά για την ήττα από τον Αιγινιακό: «Η Νίκη Βόλου πλήρωσε την κακή διαχείριση από τη στιγμή που έκανε το 2-0 και το γεγονός ότι δεν είχε κατοχή της μπάλας από τη στιγμή που μπήκαν τα δύο πρώτα γκολ. Όταν από το 20ό λεπτό δεν έχεις κατοχή της μπάλας μετά έρχεται αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης ο Αιγινιακός ήρθε χωρίς άγχος στο γήπεδο. Δεν είχε τον κόσμο να περιμένει τη νίκη του. Είχαμε στόχο να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά από το πρώτο παιχνίδι ήρθε το κακό αποτέλεσμα. Ο κόσμος, όμως, είναι δεμένος με την ομάδα και θα είναι πάλι κοντά μας».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Είναι μικρό το χρονικό διάστημα και δεν έχεις πολύ χρόνο ούτε για αποκατάσταση, ούτε μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Το παιχνίδι χρίζει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Εμείς βάλαμε ως στόχο να ανεβούμε κατηγορία και προσπαθούμε για να το πετύχουμε».
Για την απώλεια βαθμών: «Είναι η δεύτερη αγωνιστική και το προηγούμενο διάστημα είχαμε αλλάξει πολύ σε βαθμολογία. Δεν γίνεται να πηγαίνει μια ομάδα τρένο γιατί έχει να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες ομάδες».
Για το μέλλον της Νίκης Βόλου σε περίπτωση ήττας από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Αν μπούμε στη λογική να πούμε ότι η ήττα την Κυριακή θα μας πετάξει από τη βαθμολογία, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αλλά σε ένα τόσο μεγάλο διάστημα όλα μπορούν να συμβούν. Σε τέτοια ντέρμπι, όπως αυτό της Κυριακής, το αποτέλεσμα το παίρνει αυτός που το θέλει περισσότερο. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο γήπεδο με το βαθμολογικό προβάδισμα. Αλλά εμείς θα μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι. Και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Απρίλιος 2014 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep