Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε εδώ για πρωταθλητισμό»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αφήνει πίσω την ήττα από τον Αιγινιακό και βλέπει τη συνέχεια.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον Αιγινιακό, ο προπονητής της Νίκης Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε: «Κακό αποτέλεσμα για εμάς στο ξεκίνημα των πλέι οφ, σε ένα παιχνίδι που ενώ κατορθώσαμε να έχουμε 2-0 το σκορ, μετά το τυχερό γκολ που έβαλε ο αντίπαλος, δυστυχώς χάσαμε την ηρεμία μας. Και ενώ έχουμε πει πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει σε τέτοια παιχνίδια η τακτική. Ανεξήγητα από το 21' και μετά γυρίσαμε πίσω και χάσαμε συνοχή και ηρεμία. Με αποτέλεσμα ο Αιγινιακός να ισοφαρίσει, να πάρει το πάνω χέρι ψυχολογικά. Μπήκε το 2-1 με ένα γκολ στην τύχη. Έδειχνε η ομάδα από την προθέρμανση ότι οι παίκτες μας είχαν νευρικότητα γιατί ήθελαν πολύ το παιχνίδι. Θέλουν οι αγώνες αυτοί πολλή τακτική, χαρακτήρα και σωστή διαχείριση. Αν τα ελέγξουμε αυτά, έχουμε τύχη. Έγινε το 2-2 μετά την ανεξήγητη οπισθοχώρησή μας. Το 2-3 έγινε με μια φάση που ο Αιγινιακός την έκανε συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο και την εξηγήσαμε στον πίνακα δύο-τρεις φορές.
Μας αφήνει πίσω το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το ματς, να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στο ντέρμπι να πάρουμε αποτέλεσμα. Να ρεφάρουμε τη σημερινή ήττα. Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό που κέρδισε, πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα υπάρχουν πολλά τέτοια αποτελέσματα. Ας κοιτάξουμε και εμείς να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, να μην απογοητευτούμε. Σε αυτά τα ματς θα φανεί ο χαρακτήρας των ομάδων, των παικτών, των προπονητών».
Για τη συνέχεια ανέφερε: «Είναι μια κακή ήττα αλλά πρέπει να πατήσουμε στα πόδια μας. Αν θέλουμε να είμαστε ομάδα στόχων, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, να πατήσουμε στα πόδια μας. Είμαστε εδώ για πρωταθλητισμό, πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα».
Για τον κόσμο είπε: «Εμείς μπορούμε να τον ξαναμαζέψουμε δίπλα μας. Είναι σημαντικό ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, ειδικά όπως εμείς που ο κόσμος μας έχει μεγάλη δυναμική. Εμείς φέραμε τον κόσμο, τον απογοητεύσαμε και εμείς θα τον φέρουμε ξανά πίσω».
Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Πάρης Μπακάλης, που δήλωσε: «Όλα τα παιδιά μαζί θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του κόσμου μας. Δεν βλέπουμε ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα πάμε για να κερδίσουμε αποκλειστικά. Στεναχωρηθήκαμε που ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο σήμερα και είχαμε κακό αποτέλεσμα».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep