Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στο τέλος θα ανταμειφθούμε»

Τα μηνύματα του Αλέκου Βοσνιάδη ενόψει των πλέι οφ.

Έπειτα από την επικράτηση (1-0) της Νίκης Βόλου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε:

«Κλείσαμε όπως θέλαμε την κανονική περίοδο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που δικαιολόγησε τη θέση της, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και πετύχαμε το γκολ που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Στη συνέχεια το παιχνίδι λειτούργησε ως πρόβα, προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους πίσω και το καταφέραμε.

Να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή κλήρωση και να μπούμε όπως θέλουμε στα παιχνίδια των πλέι οφ. Πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος είχε παλμό και μας στήριξε, κάτι που μας δίνει κουράγιο για τα δύσκολα παιχνίδια. Αυτό είπαμε και με τα παιδιά. Ότι θα φέρνουμε τον κόσμο παιχνίδι με παιχνίδι κοντά μας. Πιστεύουμε στα επόμενα παιχνίδια να τον διπλασιάσουμε. Με καλή παρουσία και αποτελέσματα να τους έχουμε όλους ευχαριστημένους. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε ήρεμα».

Για την προετοιμασία της ομάδας για τα πλέι οφ: «Η ομάδα έχει φορτώσει πολύ, κι από δω και πέρα είναι συντήρηση, πολλή τακτική, πολλή ξεκούραση ανάμεσα στα παιχνίδια, ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται φρέσκια. Προγραμματίζαμε πολύ καιρό για να μπει η ομάδα φρέσκια στα παιχνίδια. Από δω και πέρα τακτική και ανάλυση του αντιπάλου, αφού με αγώνες Τετάρτη και Κυριακή με μεγάλη πίεση είναι δύσκολα».

Για τη διαφορά που υπάρχει από την Κέρκυρα και από τον Ολυμπιακό: «Από τότε που ήρθα στη Νίκη η διαφορά μειώθηκε από την Κέρκυρα. Εμείς θα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι για να έχουμε τη συγκέντρωση των βαθμών και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τρεις θέσεις κυνηγάμε. Να μην απογοητεύεται ο κόσμος με μία ισοπαλία, με ένα στραβό αποτέλεσμα. Υπάρχει μια διαφορά τεσσάρων πόντων, αλλά έχει πολλά παιχνίδια. Το κυριότερο είναι να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας, παιχνίδι με παιχνίδι, να έχουμε πολλή υπομονή και πιστεύω στο τέλος θα ανταμειφθούμε».

Για το αν παίζει ρόλο η κλήρωση: «Είμαστε μία ενδιάμεση ομάδα αυτή τη στιγμή με τέσσερις βαθμούς διαφορά. Στόχος μας είναι μειώσουμε τη διαφορά και έχουμε τη δυνατότητα να τη ροκανίσουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι το λέω και πάλι. Ας είμαστε εμείς όπως πρέπει να είμαστε. Θα παίξουμε με όλους».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΣάββατο, 29 Μάρτιος 2014 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep