Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Νίκη συσπειρώνεται»

O Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι η Νίκη Βόλου θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στα μπαράζ ανόδου.

Μετά την αγχωτική νίκη (1-0) σε βάρος του Πιερικού ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε:

«Μια ακόμη νίκη στο τελευταίο διάστημα με πολλές φάσεις, δυστυχώς δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, δώσαμε κουράγιο στον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν μπορείς σε ένα παιχνίδι που έχεις 15 τελικές να δυσκολευτείς τόσο πολύ. Συμβαίνουν όμως κι αυτά, οι βαθμοί είναι που μετράνε. Έχουμε ανάγκη να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος. Ευχαριστημένος από τη διάθεση, τη νίκη, από τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι σημαντικό που η Νίκη συσπειρώνεται. Χτίζοντας αυτοπεποίθηση, στην τελική φάση θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Σε ερώτηση σχετικά με το άγχος στην ομάδα, απάντησε: «Όταν υπάρχει στόχος, είναι φυσιολογικό να βγαίνει άγχος. Ήταν παιχνίδι που μας πήγε σφικτά, θα παίξουμε με πολύ καλές ομάδες και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Μακάρι να μπορούμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια όταν μπορούμε. Κάποιες φορές αν είμαστε αγχωμένοι, μπορεί να είμαστε και πιο συγκεντρωμένοι, μέσα από το άγχος να βγει η ουσία. Η ομάδα μας έχει ποιότητα και θα διαχειριστεί σωστά το άγχος».

Για το fair play που δεν έπαιξε η Κέρκυρα, ανέφερε ότι είναι κάτι ηθικό λέγοντας χαρακτηριστικά «Εμείς είμαστε ομάδα που θα κάνουμε fair play γιατί είναι σημαντική η σωματική ακεραιότητα των παικτών, εγώ δίνω αυτή την κατεύθυνση».

Για τον Μπιτσάκο είπε: «Του λες λίγα και κάνει πολλά. Έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση στον άξονα και στην πλευρά. Χαιρόμαστε σε αυτή την ηλικία να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μας δίνουν επιλογές. Σημαντικό είναι ότι το βάθος της ομάδος έχει ανέβει ενόψει των συνεχόμενων αγώνων στην επόμενη φάση. Γενικά υπάρχει βάθος στο ρόστερ μας».

Για τον Ρονκάτο: «Και τον Ρονκάτο, τον Πινιέιρο, τον Σολυίδη, τον Τσουκάνη τους προετοιμάζουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Αγώνα με αγώνα και μέσα από τις προπονήσεις, μπορούν να μας δώσουν λύσεις. Ο Ρονκάτο μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από την κορυφή. Στο τελείωμα αυτού του μήνα θα είναι όπως πρέπει να είναι».

Ο σκόρερ, Θανάσης Ρεπετσάς τόνισε: «Κάναμε μια δίκαιη νίκη. Δεν προηγηθήκαμε γρήγορα και ήρθε επιπλέον άγχος. Παίξαμε όμως με στόχο και πλάνο και βάλαμε γκολ με ένα στημένο που δουλεύουμε πολύ. Σε δεύτερη μοίρα περνάει το καλό ποδόσφαιρο, πρώτα έρχεται το αποτέλεσμα σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι οι τρεις βαθμοί γιατί έχουμε στόχο να αλλάξουμε κατηγορία».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep