Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Blue Angels κατά ΟTEsport

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου, Blue Angels, απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας κατά του ΟTEsport.

Οι Blue Angels διαμαρτύρονται για τις φάσεις που έδειξε το συνδρομητικό κανάλι στο ματς της Νίκης Βόλου με τη Ζάκυνθο, στις οποίες όπως τονίζουν δεν συμπεριέλαβαν το γκολ του Τζιώρα, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μεταξύ άλλων, κάνουν λόγο για αρνητική αντιμετώπιση κατά της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Κύριοι του OTE TV αυτό ήταν! Η χθεσινή σας παρουσίαση του αγώνα και των φάσεων της ομάδας μας με τη Ζάκυνθο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης μας. Από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος παρακολουθούμε μια αρνητική αντιμετώπιση κατά της ομάδας μας και μια μεροληπτική αντιμετώπιση υπέρ των αντιπάλων μας από το σταθμό σας. Φάσεις αμφισβητούμενες κυρίως που κρίνουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού πολλές φορές, υπέρ της ομάδας μας, δεν τις βλέπουμε ποτέ. Πεντακάθαρα γκολ της ομάδας μας που χαρακτηρίζονται από τον εκφωνητή ως οφσάιντ (Νίκη Βόλου-Πανθρακικός γκολ Ανιέτε και πολλά άλλα ματς). Διακρίνουμε επίσης ένα απαράμιλλο πάθος από τον εκφωνητή στους τηλεοπτικούς αγώνες της ομάδας, αλλά υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Οι εκφωνητές μόνο στα δικά μας παιχνίδια γνωρίζουν πολύ καλά από τους κανονισμούς της διαιτησίας και ως δια μαγείας στις υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν άποψη.

Τα ματς αναλυτικά: 2η αγων. Νίκη Βόλου-Τύρναβος 2-0 (πεντακάθαρο γκολ στο 44΄ της ομάδας μας βαπτίζεται οφσάιντ από τον εκφωνητή), 5η αγων. Αιγινιακός-Νίκη Βόλου 1-1 (ένα πεντακάθαρο πέναλτι που δε δόθηκε στην ομάδα μας και τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων χωρίς αντίκρισμα καρτών, που είχαν ως συνέπεια των σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Θ. Ρεπετσά), 10η αγων. Πιερικός-Νίκη Βόλου 2-1 (κανένα πλάνο από την αμφισβητούμενη φάση της κόκκινης κάρτας στον Ισαάκ), 13η αγων. Αν. Καρδίτσας-Νίκη Βόλου 0-0 (τραγελαφική περιγραφή, καταφανέστατο πέναλτι εντός περιοχής που δεν είχε το θάρρος ο εκφωνητής να το πει ότι ήταν όντως), 16η αγων. Νίκη Βόλου-Κασσιόπη 1-1 (ακόμα μια τραγελαφική περιγραφή, σκληρά μαρκαρίσματα ακόμα και εκτός φάσης, τα οποία περνούσαν απαρατήρητα από τον εκφωνητή και ένα πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας που βαφτίστηκε επιθετικό φάουλ), 19η αγων. Ηρακλής-Νίκη Βόλου 1-2 (μεροληπτική περιγραφή υπέρ του Ηρακλή, χαρακτηρίζοντας την εχθρική διαιτησία κατά της ομάδας μας, άψογη και πολύ καλή), 20η αγων. Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου 2-0 (Απουσία αρκετών αμφισβητούμενων φάσεων, το πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας που ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς και τη δήλωση-παραδοχή του προπονητή της Ζακύνθου Κολονέλο ότι το γκολ της Νίκης Βόλου ήταν κανονικό).

Εστιάσαμε λοιπόν σε μερικές φάσεις από ορισμένα παιχνίδια. Ο κόσμος της Νίκης Βόλου είναι αρκετά εξοργισμένος. Επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο πόλεμος στην ομάδα μας μένετε από παντού, καλούμε όλους τους φιλάθλους σε αντίδραση. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου να καταθέσουν τους αποκωδικοποιητές τους πίσω στον OTE TV τώρα!!! Καιρός να περάσουμε στην αντεπίθεση γιατί στα πλέιοφ θα γίνουν τα χειρότερα κατά της ομάδας μας».

Last modified onΤρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep