Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζητούμε συυγνώμη»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε παράπονα από τη διαιτησία, αλλά δεν έψαξε για δικαιολογίες.

Μετά την ήττα (2-0) από τη Ζάκυνθο ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ζακύνθου για τη νίκη. Οι παίκτες της είχαν μεγάλη μαχητικότητα για να κερδίσουν το παιχνίδι. Έκαναν πολύ καλά αυτό που γνωρίζουν και εμείς ενώ το είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι αιφνιδιαστήκαμε. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά μέσα σε δύο λεπτά από το 0-1 που ακυρώθηκε, προηγήθηκε ο αντίπαλος. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις στη συνέχεια. Ξέραμε ότι η ομάδα του Ζακύνθου προσπαθεί στην κόντρα να βγάλει φάσεις. Έβγαλαν φάσεις και οι δυο ομάδες μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Κι ενώ είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε δυνατά για την ισοφάριση, με ένα τραγικό λάθος στην άμυνα δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά δεν καταφέραμε να μειώσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Ήρθε και η αποβολή που μας έριξε κι άλλο. Δεν μπορεί τη μία εβδομάδα να είμαστε στα ουράνια και την άλλη με ένα κακό αποτέλεσμα να χάνουμε την ηρεμία μας και να τρελαινόμαστε όλοι μας.

Παιχνίδι με παιχνίδι να έχουμε την συγκομιδή που πρέπει μέχρι το τέλος αυτής της φάσης του πρωταθλήματος. Με την έλευση των νέων παιδιών να αποκτήσουμε περισσότερο βάθος για την επόμενη φάση. Από τον χρόνο που έπρεπε να δοθεί στις καθυστερήσεις και από τα πολλά φάουλ, υπήρξαν αποβολές, υπήρξαν αλλαγές, τραυματισμοί, αλλά τα λεπτά αυτά δεν δόθηκαν στο τέλος, ενώ ο διαιτητής μας υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει. Δεν είναι δικαιολογία, λέω για την τάση. Ας είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει κάποια πράγματα και να τα λέμε. Είναι μία κακή στιγμή για την ομάδα μας αυτή η ήττα.

Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό και με τίποτα παραπάνω. Πρέπει να ζητήσουμε ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να μας δει».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep