Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζούμε για τη Super League»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε λόγο για συσπείρωση στη Νίκη Βόλου.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο διπλό επί του Ηρακλή, στην συσπείρωση που υπάρχει στους «κυανόλευκους» και τη δυναμική που έχει η ομάδα. Ακόμη, αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη στον Arena FM 89,4:

Για την μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή: «O Ηρακλής ήταν πολύ βελτιωμένος, έκανε πολλές νίκες συνεχόμενες, βλέπαμε μια ομάδα με κατοχή. Ο προπονητής έχει περάσει αυτά που θέλει. Εμείς διαβάσαμε το παιχνίδι και με πολύ πίεση ψηλά του χαλάσαμε τα σχέδια και τον αιφνιδιάσαμε ώστε να μην έχει ηρεμία. Μετά την αποβολή είχαμε ένα πρόβλημα να βρούμε ισορροπία, όμως μας πήγε καλά το παιχνίδι. Στο ημίχρονο δεν κλειστήκαμε, γιατί ο Ηρακλής έχει καλούς παίκτες με την μπάλα. Αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο και πιστεύω δεν φάνηκε η απώλεια του ποδοσφαιριστή».

Για την ψυχολογία της Νίκης Βόλου μετά την ήττα από τον Αιγινιακό: «Δυο πράγματα μπορούν να συμβούν με μια ήττα όπως αυτή με τον Αιγινιακό. Ή απογοήτευση ή συσπείρωση. Σε εμάς έγινε το δεύτερο. Η διαφορά από την Κέρκυρα υπάρχει και εμείς θέλουμε να είμαστε όσο πιο κοντά. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα έτοιμη».

Για την δυναμική της Νίκης Βόλου: «Αν δεΝ πας στον Βόλο τη δυναμική της ομάδας δεν την γνωρίζεις. Υπάρχει κόσμος, γήπεδο και δημοσιογράφοι. Επειδή έχω ζήσει την Α’ έχει μεγαλύτερη δυναμική από πολλές ομάδες στην Σούπερ Λιγκ. Αν βελτιώσει την καθημερινότητά της μπορεί να αντέξει την μεγάλη κατηγορία».

Για την ομάδα της Κέρκυρας: «Η Κέρκυρα δείχνει πως δεν έχει την ρέντα και την παρουσία που είχε στην αρχή. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια για όλες τις ομάδες όπως και για την Κέρκυρα. Εμείς ευτυχώς τα ντέρμπι σχεδόν τα έχουμε τελειώσει. Βέβαια εύκολο πρόγραμμα δεν υπάρχει και ποιος θα πίστευε πως θα χάναμε στο Πανθεσσαλικό μετά από ένα διπλό στην Καλαμαριά. Στην εξάδα-επτάδα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και ομάδες ποιοτικές μπορεί να εγκλωβιστούν στο παιχνίδι του αντιπάλου και μέσα από το κακό γήπεδο».

Για το πώς αντιμετώπισε τον Ηρακλή: «Όλοι λένε πως ο Ηρακλής ήταν σε κακή μέρα αλλά κάποιος το προκάλεσε αυτό. Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα στην Θεσσαλονίκη να πιέζει μέχρι και τον τερματοφύλακα. Δεν επιτρέψαμε στον Τάι και στον Πουρτουλίδη να πάρουν μπάλα και αναγκάσαμε τον Ηρακλή να παίξει ψηλά όπου είμαστε καλοί. Στην συνέχεια ο Ηρακλής έκανε λάθη, γιατί περίμενε να κλειστούμε, όμως εμείς πιέσαμε και πάλι. Φορτώσαμε παίκτες στα πλάγια και δεν αφήσαμε τον Ηρακλή να κάνει φάσεις από όπου δημιουργεί συχνά».

Για το αν έπαιξε αντιποδόσφαιρο η ομάδα: «Με δέκα παίκτες όταν έχεις ένα πολύτιμο αποτέλεσμα θα κοιτάξεις να το εξασφαλίσεις. Κλείσαμε καλά τους χώρους, όμως κυνηγούσαμε και την μπάλα. Δεν χαλούσαμε το παιχνίδι μόνο αλλά επιδιώξαμε και τρίτο τέρμα».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής παίζει τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο από την υπόλοιπη Football League. Με πολύ κυκλοφορία, με γύρισμα της μπάλας θυμίζει ποδόσφαιρο ομάδας Super League. Είναι μια ομάδα τελείως διαφορετική και θα δείξει αν θα βγει στο τέλος αυτό στον προπονητή. Ο Ηρακλής έχει δυναμική και δεν αποκλείω να πάει να κερδίσει την Κέρκυρα. Προσωπικά τον πιστεύω πολύ. Το πρόβλημα του Ηρακλή δεν είναι αγωνιστικό, αλλά η καθημερινότητα. Αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα και υπήρχε η ηρεμία θα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Αν λυθούν οι κόντρες με τον πρόεδρο και τα οικονομικά θα πάει καλύτερα. Όταν όλοι δεν ασχολούνται με το παιχνίδι οι παίκτες χάνονται και είναι λογικό. Ο κόσμος έχει τα δικά του, όλοι ξέρουμε τι πέρασε η ομάδα και υπάρχει μεγάλη πίεση. Με την κόντρα όμως μόνο προβλήματα δημιουργείς στην ίδια την ομάδα».

Για τις ομάδες που διεκδικούν την τετράδα: «Έφτασε στο πόντο για την τετράδα η Καρδίτσα. Είχε τέσσερις χιλιάδες κόσμο κάτι που ψάχνεις να βρεις στην Super League. Αυτές οι πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν την τετράδα και τις δυόμιση θέσεις που έχασε η Football League. Γιατί δυστυχώς χάθηκε η θέση. Όλοι πλέον ζουν για την άνοδο. Κάποιες ομάδες αδύναμες είδαν κάποια χρήματα και θέλησαν να τα πάρουν».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Το επόμενο παιχνίδι είναι στην Ζάκυνθο. Αν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη πιστεύω θα κερδίσει, διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει όλα τα παιχνίδια να έχουν ίδια αντιμετώπιση ώστε να επιστρέψει μετά από τόσα χρόνια η Νίκη Βόλου στην μεγάλη κατηγορία. Προσπαθούμε όλη την εβδομάδα να περάσουμε την σωστή νοοτροπία στον κόσμο».

Last modified onΤρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 16:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep