Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ομάδα με τα θέλω μας»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι η Νίκη Βόλου συνεχίζει... ήρεμη και με υπομονή.

Μετά τη νίκη (2-1) επί του Ηρακλή ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε: «Σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα με συνεχόμενες επιτυχίες, με πολύ καλό ποδόσφαιρο, με τελείως διαφορετικό σκεπτικό από τις ομάδες της Β' Εθνικής.

Δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι, πιέσαμε ψηλά, χαλάσαμε το παιχνίδι του Ηρακλή από την αρχή. Ευτυχήσαμε να κάνουμε το 0-1, μετά την κόκκινη οπισθοχωρήσαμε μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας και δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στο ημίχρονο είπαμε να μην κλειστούμε πίσω, επιδιώξαμε να πιέσουμε ψηλά, να κλέψουμε μπάλες και να βγούμε στο χώρο.

Μετά το 1-2 προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, να φορτώσουμε τις πλευρές και να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ομάδα με ίδιο στόχο, να χαρεί ο κόσμος μας, ευχαριστούμε τα παιδιά που ήρθαν εδώ και μας βοήθησαν. Συνεχίζουμε ήρεμοι, παιχνίδι με παιχνίδι να φτιάξουμε με τα δικά μας θέλω την ομάδα μας, με υπομονή να μπούμε στα μπαράζ και με μικρότερη διαφορά από τον πρωτοπόρο».

Πηγή: magnesiaports.gr

Last modified onΔευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 22:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep