Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το πλάνο εξυγίανσης του Πάτση

Παράταση για αύξηση Μ.Κ. και διαχείριση της Ερασιτεχνικής Νίκης από τον μεγαλομέτοχο.

Νέο πλάνο εξυγίανσης και λειτουργίας του συλλόγου παρουσίασε ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης σε συνάντηση που έγινε το Σάββατο (08/02) παρουσία τοπικών φορέων. Οι τρεις άξονες του πλάνου που παρουσίασε ο ίδιος είναι οι εξής:

«1) Παράταση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί στη Γενική Συνέλευση της 13ης Ιανουαρίου.

Η νέα Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Μαρτίου.

2) Ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου που θα απαρτίζεται από 21 μέλη, τα οποία θα οριστούν μέχρι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και θα εγκριθούν από τη Γενική Συνέλευση της 1ης Μαρτίου.

3) Η διαχείριση της Ερασιτεχνικής Νίκης περνάει στα χέρια του προέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέα Πάτση, ο οποίος και θα εγκρίνει τα νέα μέλη του Δ.Σ, εκπρόσωποι του οποίου θα συμμετέχουν στο Δ.Σ της ΠΑΕ, έτσι ώστε η Νίκη Βόλου να έχει κατ' ουσίαν, μια και ενιαία διοίκηση σε όλους τους τομείς.

Οι προυποθέσεις αυτές και οι τρεις, θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου η Νίκη Βόλου να μπει σε μια νέα εποχή εξυγίανσης και σταθερά ανοδικής πορείας, με μόνο και κύριο σκοπό την επίτευξη του στόχου που είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, όχι μόνο της ΠΑΕ αλλά και όλων των τμημάτων της».

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 15:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep