Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχασε τη ρύθμιση η Νίκη»!

Το ΙΚΑ ΕΤΑΜ Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για τις οφειλές της Νίκης.

Τη ρύθμιση για την εξασφάλιση ασφαλιστικής ενημερότητας έχασε η Νίκη Βόλου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Βόλου που ανέφερε ότι οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν καταβάλλει ποτέ τις τρέχουσες εισφορές!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

««Σχετικά με τη δημοσίευση της συνέντευξης του προέδρου του ΓΣΒ «Η Νίκη» ΠΑΕ στην εφημερίδα Θεσσαλία, στις 29/1/2014 ο οποίος καταφέρεται εναντίον του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Βόλου και ειδικότερα τον κ. Στεργίου ότι «χτυπούν» από όλες τις πλευρές και μπλοκάρουν τις μεταγραφές της εν λόγω ΠΑΕ αναφέρουμε ότι:

Από τις 13/9/13 έως και σήμερα 29/1/14 ουδέποτε ο ΓΣΒ η «Νίκη» ΠΑΕ υπέβαλλε αίτημα στην υπηρεσία μας για χορήγηση τόσο ασφαλιστικής ενημερότητας όσο και αίτημα για ρύθμιση των οφειλών της.

Οι τελευταίες ασφαλιστικές ενημερότητες που του χορηγήθηκαν ήταν με ημερομηνία 13/9/2013 με ισχύ για έναν μήνα από την έκδοση της και αιτιολογία την απόκτηση αθλητή και η δεύτερη στις 4/10/2013 για θεώρηση βιβλίων και στοιχείων με ισχύ για έναν χρόνο από την έκδοση της.

Η ασφαλιστική ενημερότητα για «απόκτηση αθλητή» χορηγήθηκε αφού πρώτα ο ΓΣΒ η «Νίκη» ΠΑΕ προέβη στη ρύθμιση των οφειλών της βάσει του Ν. 4152/2013 (Παλιάς και Νέας Αρχής) καταβάλλοντας την 1η δόση. Έκτοτε μετά την υποβολή της πρώτης δόσης, ουδέποτε έως σήμερα κατέβαλε τόσο τις τρέχουσες εισφορές (01/08/13-30/11/13) όσο και τις μηνιαίες δόσεις (01/10/13-31/12/13) με αποτέλεσμα την οριστική απώλεια της σχετικής ρύθμισης. Οσον αφορά στον ισχυρισμό ότι η Υπηρεσία μας διενεργεί έλεγχο μόνο στον ΓΣΒ η Νίκη ΠΑΕ δεν ευσταθεί και εν πάση περιπτώσει πάγια αρχή των Διοικήσεων του ΙΚΑ ΕΤΑΜ είναι να προηγούνται οι έλεγχοι των «μεγαλοοφειλετών».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep