Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αξίζουμε τον σεβασμό...»

Παράπονα του Παναγιώτη Τζαναβάρα από τη διαιτησία.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας είπε μετά την ήττα (2-1) από τον Πιερικό: «Νομίζω ότι δύο ήταν από τα καθοριστικά σημεία στο παιχνίδι. Η αποβολή του Ισαάκ και το γρήγορο γκολ από τη στημένη φάση που δεχθήκαμε μετά από αυτή. Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να παίζει κανείς από τα πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Είπαμε να κρατήσουμε το μηδέν τουλάχιστον στην άμυνα, αλλά δεχτήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ που μας άλλαξε τα σχέδια. Έτσι ανοιχτήκαμε, με αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλές κόντρα επιθέσεις και στη συνέχεια ήρθε το 2-0 που τελείωσε το παιχνίδι. Αν δεν γινόταν η αποβολή τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ποδόσφαιρο έχει απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν το διαχειριστήκαμε καλά και ήμασταν άτυχοι σε κάποιες φάσεις. Η διαφορά μας από την Κασσιόπη είναι ξανά στους τέσσερις βαθμούς. Είναι πολύ νωρίς. Είμαστε σε δύσκολη φάση μετά από την ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου και τη σημερινή ήττα. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Υπάρχουν όλα μέσα στο ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίζουμε. Λυπάμαι πολύ που στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας, αλλά στο ποδόσφαιρο όπως είπα υπάρχουν κι άλλο παράγοντες. Δεν είναι δουλειά μου να μιλάω για αυτό, αλλά η ομάδα αξίζει να έχει περισσότερο σεβασμό. Από τους διαιτητές. Θεωρώ ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι εξαιρετικός διαιτητής, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είδαμε πολλά πράγματα. Και οι διαιτητές όμως άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη».

Οσο για την ομάδα του και ότι δεν μπορούσε να παίξει γρήγορα: «Αργοπορήσαμε σε πολλές φάσεις και σε πάσες και σε σουτ. Αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ και είναι ένα θέμα που πρέπει να το συζητήσουμε και να το βελτιώσουμε».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2013 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep