Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα μπορούσαμε να ήμασταν νικητές»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε ότι η Νίκη Βόλου θα μπορούσε και να νικήσει και να χάσει στο ματς με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο.

Ο τεχνικός της νικιώτικης ομάδας δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του μετά την ισοπαλία (1-1), καθώς έχουν βγάλει μία δύσκολη τετράδα αγώνων και ευχήθηκε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Θανάση Ρεπετσά. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι μέσα σε μία δύσκολη τετράδα αγώνων που έχουμε να βγάλουμε. Είχαμε δώσει εντολή να κρατήσουμε την μπάλα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο σκοράραμε γρήγορα, αλλά για ένα δεκάλεπτο δε διαχειριστήκαμε σωστά το τέρμα που πετύχαμε.

Σε μία φάση που ο Αιγινιακός βρήκε ανοιχτή την άμυνά μας ισοφάρισε, ενώ είχαμε επισημάνει στους παίκτες μας για τις αντεπιθέσεις του Αιγινιακού. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στη φάση του Τζιώρα αλλά και να το χάσουμε στο τέλος. Έχουμε καλή ομάδα, βελτιωνόμαστε κομμάτι με κομμάτι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την απόδοσή τους. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη δύναμη που μας έδωσε.

Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ρεπετσά, που μας ανάγκασε ν’ αλλάξουμε γρήγορα τα σχέδιά μας. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά μέσα μου πιστεύω ότι αν δε χάναμε τη συγκέντρωσή μας στις αρχές του δευτέρου μέρους θα ήμασταν νικητές. Έτσι, όπως ήρθε το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΣάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep