Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Έπαιξαν over τη Νίκη Βόλου»

Η «Δίκη» στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε ματς της Νίκης Βόλου το οποίο ποδοσφαιριστές της έπαιξαν over!

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης είχε προαναγγείλει ότι στην εκπομπή του θα αποκάλυπτε ποιο ματς έπαιξαν over ποδοσφαιριστές, όμως λόγω του προχωρημένου της ώρας υποστήριξε ότι θα το αποκαλύψει την επόμενη φορά. Τόνισε, όμως πως έχει δύο μαρτυρίες ότι το ματς αυτό είναι της Νίκης Βόλου, αφορά στα περσινά play off και σε εκείνο το παιχνίδι έπαιξαν over ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων»!

Σημειώνεται ότι over ολοκληρώθηκε το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή (ήττα της Νίκης με 4-0) στην αυλαία των play off, που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ πάνω από τρία γκολ σημειώθηκαν και στην αναμέτρηση στο Αγρίνιο (ήττα 2-1 από τον Παναιτωλικό).

O πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης ήταν στο πάνελ και στο άκουσμα αυτό τόνισε: «Ίσως είναι θεία Δίκη για τις ανησυχίες μου όλη τη σεζόν. Είναι γεγονός πως έδιωξα και τα δοκάρια στο τέλος της χρονιάς και για τον λόγο αυτό με εγκάλεσαν πολλοί. Ήταν μία χρονιά κατεστραμένη. Έδωσα χρήματα για να στηθεί και διαπίστωσα στη διαδρομή με απλή λογική ότι πολλά πράγματα δεν κολλούσαν. Έκανα κάποιες διαπιστώσεις, είχα κάποιες ενδείξεις και στο τέλος ανέτρεψα όλο το σκηνικό.

Είμαι νέος παράγοντας και αυτό που έβλεπα δεν με ικανοποιούσε. Όλοι μου έλεγαν «πρόεδρε, έτσι είναι η μπάλα, εσύ δεν ξέρεις, θα μάθεις». Μπορούσαμε να πάμε στη Super League, αλλά η χρονιά ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο ερωτηματικό για μένα. Καταδικάστηκα να παίξουμε ξανά στη Β' Εθνική. Παίκτης, μάλιστα, μου είπε «δεν είσαι ικανοποιημένος με την 7η θέση, να μου κάνεις μεγαλύτερο συμβόλαιο;»».

Last modified onΤρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 02:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep