Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιτσιρικάδες στη Νίκη

Στην προπόνηση της Νίκης Βόλου βρέθηκαν πιτσιρίκια από τις ακαδημίες της ομάδας.

Στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου παρευρέθηκαν χθες (4/10) παιδιά από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου. Τα πιτσιρίκια φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, ενώ οι Μανουσάκης, Αναστασόπουλος, Αργύρης και Τσίτας έδωσαν ευχές για τη νέα χρονιά και έπαιξαν μαζί τους.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ «συνεχίζονται έως και τα τέλη Οκτωβρίου, οι εγγραφές των μικρών αθλητών στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο κέντρο πληροφορικής Intered Βόλου (Τοπάλη 32- Ερμού, 2ος όροφος) καθημερινά από ώρες 11:00 -14:00 και 18:00-20:00 και το Σάββατο από ώρες 10:00- 14:00. Τηλ. 24210 35060 και 24210 35039».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι στο ημίχρονο του αυριανού (6/10) αγώνα με τον Τύρναβο θα γίνει κλήρωση για μία συλλεκτική φανέλα της Νίκης Βόλου:

«Δική σου μόλις με 2 ευρώ, μπορεί να γίνει η συλλεκτική επίσημη φανέλα της Νίκης Βόλου, στο περιθώριο του αγώνα Νίκη Βόλου - Τύρναβος. Αγόρασε λαχνούς που θα βρεις στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου καθώς και στα ειδικά διαμορφωμένα σταντάκια με τα προϊόντα της ΠΑΕ έξω από τις Θύρες του Σταδίου, μπες στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του αυριανού (6/10) αγώνα και κέρδισε την αυθεντική, συλλεκτική φανέλα της Νίκης, υπογεγραμμένη από τους φετινούς πρωταγωνιστές. Ντύσου όπως η "κυανόλευκη" ομάδα, μπες στο πνεύμα του νικητή και ακολούθησε παντού την αγαπημένη σου ομάδα, έχοντας το σήμα της Νίκης εκεί που...χτυπά η καρδιά σου.

*Αγοράζοντας τρεις διαφορετικούς λαχνούς, από τρεις διαφορετικές κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της Νίκης, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση, για ένα δώρο μεγάλης αξίας».

 

Last modified onΣάββατο, 05 Οκτώβριος 2013 13:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep