Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Φτιάχνουμε χαρακτήρα»

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, τόνισε ότι τέτοιες νίκες φτιάχνουν τον χαρακτήρα της ομάδας.

Ο Κορίνθιος προπονητής έκανε λόγο για ωραία νίκη (2-1) κόντρα στον Πανθρακικό, που δίνει παράλληλα ψυχολογία στους παίκτες του, ενώ επανέλαβε ότι οι παίκτες των ομάδων παίζουν σε αντιεπαγγελματικές ώρες. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίζαμε με καλό αντίπαλο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, θέλαμε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ και η πρόκριση είναι αμφίρροπη όσο αφορά τη ρεβάνς. Είχαμε υπομονή, κατοχή της μπάλας, βγάλαμε αρκετές φάσεις και πετύχαμε δύο γκολ . Οι παίκτες κουράστηκαν και κινδυνεύσαμε να ισοφαριστούμε. Κάναμε μία ωραία και καλή νίκη, μας δίνουν ψυχολογία και χαρακτήρα σαν ομάδα αυτά τα παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Να πω ότι τα παιχνίδια διεξάγονται σε αντιεπαγγελματική ώρα, κάποιοι ζαλίζονταν και μου ζητούσαν αλλαγή.

Τώρα έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Κυριακής. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε να βοηθήσει την ομάδα. Ο Μανουσάκης ένιωσε κάποιες ζαλάδες και για αυτό τον άλλαξα. Ο Γέσιτς είχε ένα μικρό σφίξιμο και τον αλλάξαμε. Ο Μπακάλης ένα μικρό σχίσιμο».

Ο Χρήστος Τζιώρας από την πλευρά του είπε: «Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι βέβαια και γι αυτό προετοιμαστήκαμε αμέσως μετά το ματς με τον Γάζωρο. Καταφέραμε με σοβαρότητα, καλά τρεξίματα και καλή τακτική να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς που είναι για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Ο στόχος μας είναι υψηλός και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε να δείξουμε την προσπάθεια που κάνουμε όλο αυτό τον καιρό από την έναρξη της προετοιμασίας. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στον Πανθρακικό κάτι το οποίο θα το δούμε εκεί στο δεύτερο παιχνίδι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ευχαριστούμε τον κόσμο και υποσχόμαστε όλοι ότι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εγώ είμαι από πέρυσι στην ομάδα και ξέρω τον κόσμο και τους φιλάθλους. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη τους».

Για τη δική του αγωνιστική αναγέννηση: «Για μένα δεν είναι μια αναγέννηση, έτσι όπως τη βλέπετε εσείς. Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια. Πέρυσι δεν μου δόθηκαν ευκαιρίες. Και πέρυσι μπορούσα να αντεπεξέλθω, αλλά δεν πήρα καθόλου ευκαιρίες».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep