Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάτσης: «Καμία άλλη μεταγραφή»

Ο Ανδρέας Πάτσης ξεκαθάρισε ότι η Νίκη Βόλου δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή.

Παράλληλα, το αφεντικό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στη σημερινή (5/9) κλήρωση, τόνισε ότι δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες ομάδες και αντίστοιχα εύκολες ή δύσκολες έδρες, ενώ δήλωσε ότι πρέπει η ομάδα του να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να κάνω πρωταθλητισμό, αυτό έχουμε υποσχεθεί και αυτό κάνουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

Για τον διαχωρισμό των ομάδων στους δύο ομίλους: «Το να υπάρχει μια αντιστοιχία είναι φυσιολογικό και λογικό. Άλλωστε οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Super League θα συναντηθούν στον τρίτο γύρο που θα λύσουν τρόπος του λέγειν και τις διαφορές τους».

Για την σημερινή κλήρωση και για την πρεμιέρα με τον εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Δράμας: «Θέλω να κάνω πρωταθλητισμό, αυτό έχουμε υποσχεθεί και αυτό κάνουμε. Δεν με απασχολεί με ποιον και που θα συναντηθώ. Πρέπει να είμαι άξιος να ανταποκριθώ σε αυτό που έχω υποσχεθεί. Λίγο πρέπει να μας απασχολεί που θα παίξουμε και εμένα και το επιτελείο μου.

Άλλωστε δεν πρέπει κανένας παράγοντας να υποτιμά καμία ομάδα. Ποιος περίμενε ότι ο Απόλλων Αθηνών θα έκανε αυτή την καταπληκτική πορεία πέρυσι; Υποτιμούμε και υπερεκτιμούμε μερικές φορές κάποιες ομάδες. Το θέμα είναι αν πιστεύουμε εμείς στην ομάδα μας. Πρέπει η ομάδα να μπορεί να ανταποκριθεί παντού. Ή είμαστε ομάδα που μπορούμε ή δεν μπορούμε και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μου είναι εντελώς αδιάφορο με ποιον και που παίζουμε. Πρέπει να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το στόχο μας και αυτός είναι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα πρώτοι .

Δεν μου λέει τίποτα η πρεμιέρα στο εκτός έδρας με την Δόξα. Δεν μου λέει τίποτα. Πέφτουμε στην μάχη και πρέπει να αποδείξουμε τι μπορούμε. Τα υπόλοιπα είναι ανασφάλειες και έλλειψη εμπιστοσύνης σε αυτά που έχουμε πει. Δεν μπορώ να μπω στην λογική που παίζω και με ποιον. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες ή δύσκολες και αντίστοιχα εύκολες ή δύσκολες έδρες».

Για το αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές: «Όχι δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφή. Ολοκληρώσαμε. Κάναμε τις προσθήκες που κρίναμε για να έχουμε και το διάστημα να υπάρξει η χημεία που πρέπει στην ομάδα. Δεν πέρασαν άλλωστε δύο μήνες για να ψάχνουμε το τέλειο στο παρά ένα. Όλοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτό που ξεκινάμε».

Last modified onΠέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep