Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τέλος στα λάθη του παρελθόντος»

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε για τις αποδεσμεύσεις παικτών στη Νίκη Βόλου, αλλά και την ομάδα που «χτίζεται».

Το αφεντικό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star FM 105.1 αναφέρθηκε επίσης στην αξία του Μισέλ Σεϊμάντ, στο θέμα των πλέι οφ, αρνήθηκε ότι υπάρχει θέμα αποχώρησης του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Σέρτζιαν Τσέροβιτς, ενώ αποκάλυψε ότι οι Αργύρης και Ταΐρης υπέγραψαν τριετή συμβόλαια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Πάτση στο Blue Star FM 105.1:

Για τη νέα ομάδα της Νίκης: «Έχουμε καλή ομάδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει στα φιλικά. Μάλιστα, στο Διμήνι που αγωνίστηκαν οι θεωρητικά αναπληρωματικοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μου άρεσε αυτό που είδα».

Για τις αποδεσμεύσεις: «Έχουμε μία ομάδα καινούργια. Οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινά. Όποια λάθη ή αστοχίες που είχαμε στην επιλογή ποδοσφαιριστών θα τα διορθώσουμε τώρα. Δεν θα κάνουμε τα λάθη τα περσινά που φτάσαμε Δεκέμβριο για να κάνουμε 8-9 αποδεσμεύσεις. Δεν σημαίνει πως αυτοί οι παίκτες δεν ήταν καλοί. Απλά κάποιοι παίκτες δεν έδεναν με τους υπόλοιπους. Το να αποδεσμεύουμε ένα 10-15% των παικτών που πήραμε, συνιστά πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί να μην ξεχνάμε πως το 90% της ομάδας είναι καινούρια. Λάθη του παρελθόντος δεν θα τα ξανακάνω φέτος. Θέλω η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό από την πρώτη μέρα. Μη σας πω πως θέλω να κερδίζω και στα φιλικά! Ο Γκούμας μου είπε πως ήρθε για να αγωνίζεται, όμως τη φανέλα του βασικού δεν την παίρνεις με τηλέφωνα, πρέπει να την κερδίσεις. Προφανώς και δεν άντεξε τον ανταγωνισμό».

Για τον Σεϊμάντ: «Ο Σεϊμάντ είναι πολύ καλή περίπτωση και έρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα που δεν έχει καμία σχέση με το Ελληνικό. Είμαι βέβαιος για την αξία του Γάλλου γιατί η επιλογή του δεν έγινε με βιασύνη. Μάλιστα, ήρθα μαζί του στο Βόλο και επειδή δεν μιλάει αγγλικά ήταν ένα «μουγκό» ταξίδι».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Φέτος θα έχουμε 27 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι τρεις θα είναι τερματοφύλακες. Είναι πρόβλημα οι περισσότεροι αφού πρέπει να υπάρχει η σωστή χημεία και ισορροπία. Δεν μπορεί να γίνει δουλειά με περισσότερους παίκτες. Όλοι θα πρέπει να είναι σε θέση να αγωνιστούν στη βασική εντεκάδα. Ο προγραμματισμός έγινε έτσι κι αλλιώς για 40 αγώνες».

Για τη συνεδρίαση της Football League: «Δεν μας ενδιέφερε σε ποιον όμιλο θα αγωνιστούμε. Μάλιστα, στη συνεδρίαση της Football League πρότεινα στον κ. Καραγιάννη να διαλέξει όμιλο. Εγώ δήλωσα πως δεν μ' ενδιαφέρει να αγωνιστώ στον Βόρειο όμιλο».

Για το σύστημα των playoff: «Μου αρέσει το γεγονός πως ο πρωταθλητής του ομίλου δεν θα πάρει το εισιτήριο απ' ευθείας για τη Super League. Βέβαια, στόχος είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας ώστε να έχουμε το μπόνους των βαθμών που αντιστοιχούν στον πρώτο».

Για τον Σέρτζιο Τσέροβιτς: «Φυσικά και δεν υπάρχει θέμα Τσέροβιτς. Δημιουργήσαμε μία ομάδα από το «μηδέν» και είναι λογικό κάποιες επιλογές να μην βγουν. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά του Σέρτζιο. Μη ξεχνάμε πως ο Γέσιτς ήρθε στην ομάδα μας για χάρη του Τσέροβιτς όπως και ο Μανουσάκης είναι επιλογή του».

Για δανεικούς παίκτες: «Κανείς παίκτης δεν θα δοθεί δανεικός. Μάλιστα, σήμερα ο Αργύρης και ο Ταΐρης υπέγραψαν 3ετή συμβόλαια».

Για τις ακαδημίες: «Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των ακαδημιών της ΠΑΕ με τις ανακοινώσεις να δημοσιεύονται από την ερχόμενη Δευτέρα».

Για το φιλικό με την ΑΕΛ: «Όντως έγινε μία συζήτηση όμως δεν συμφωνήθηκε τίποτα. Υπήρχε το θέμα με το φιλικό του Πιερικού οπότε δεν γινόταν να διεξαχθεί φιλικό με την ΑΕΛ την επόμενη μέρα. Εμείς δεν είμαστε απ' αυτούς που ρίχνουν μία ομάδα για να παίξουμε με άλλη που θεωρείται πιο «πιασάρικη».

πηγή: goalpost.gr

Last modified onΠαρασκευή, 30 Αύγουστος 2013 15:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep